קציצות כרובית ובשר אפויות עם רוטב אדום
קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום אדום הגיע סוף שבוע וגרד לי באצבעות להכין משהו חדש שיהיה גם טעים ושכוווווווולם יאהבו. משהו פשוט ומהיר הכנה תראו איזה יופי. אהבתי מאד את הניחוחות ואת התשבוחות מצד בני ביתי שכרגיל הם שפני הנסיון שלנו. מקור:פירגה המצרכים להכנת הרוטב: שמים בכלי קטן ועמוק 5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק של טל וטרי כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר 2 כוסות מים פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה (אין צורך לבשל) להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית המצרכים לקציצות: כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לפורר ולא לגרר) להוסיף 1/2 קילו בשר בקר 1/4 כוס פירורי לחם 2-3 ביצים לפי הצורך פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח ופלפל שחור ליצור קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה (הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית) פיזרתי את השום בין הקציצות. יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות. אפיה בחום 175 כ-30 דקות נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם. "טיפ" 1. לגבי הרוטב אל תהססו להכין רוטב אדום לטעמכם.אני פשוט בחרתי בפשוט ובטעים. תהנו
קציצות בשר בנגיעות כרובית ברוטב אדום אדום הגיע סוף שבוע וגרד לי באצבעות להכין משהו חדש שיהיה גם טעים ושכוווווווולם יאהבו. משהו פשוט ומהיר הכנה תראו איזה יופי. אהבתי מאד את הניחוחות ואת התשבוחות מצד בני ביתי שכרגיל הם שפני הנסיון שלנו. מקור:פירגה המצרכים להכנת הרוטב: שמים בכלי קטן ועמוק 5 כפות גדושות מקופסה עגבניות כתושות ברסק של טל וטרי כפית אבקת מרק עוף +1/2 כפית סוכר 2 כוסות מים פלפל שחור ומלח רק אחרי טעימה (אין צורך לבשל) להכין כ-10 שיני שום שלמות מעוכות קלות לפיזור בין הקציצות בתבנית המצרכים לקציצות: כרובית קטנה מבושלת במיקרו עד לפריכות מפוררים ביד את החלקים הרכים לפיסות לא גדולות (לא לפורר ולא לגרר) להוסיף 1/2 קילו בשר בקר 1/4 כוס פירורי לחם 2-3 ביצים לפי הצורך פטרוזיליה טרייה קצוצה מלח ופלפל שחור ליצור קציצות ממש גדולות כי די קשה לשמור על מירקם חלק לטגן מ-2 הצדדים על שמן מרודד ולשים בתבנית שטוחה (הנחתי בתבנית פאי מספר 28 יצאו 15קציצות שמילאו בדיוק את התבנית) פיזרתי את השום בין הקציצות. יצקתי את הרוטב שכיסה את הקציצות. אפיה בחום 175 כ-30 דקות נשאר די הרבה רוטב שתוכלו לטבול לחם טוב או לשלב תוספת לבחירתכם. "טיפ" 1. לגבי הרוטב אל תהססו להכין רוטב אדום לטעמכם.אני פשוט בחרתי בפשוט ובטעים. תהנו