קציצות לוביה ?
יש לי לוביה שהייתה בהשריה משהו כמו יום וחצי (לא יצא לי לבשל קודם) והיא בושלה בסיר לחץ ויצאה מאוד רכה. תיבלתי אותה בכמון, מלח, פלפל, קצת כורכום, אבל המרקם שלה רך מדי לטעמי.
אפשר לעשות ממנה קציצות? יש לי פטרוזיליה וכוסברה. חשבתי להוסיף בצל קצוץ. מה אפשר להוסיף שהקציצות לא יתפרקו? קוואקר טחון יתאים?
רעיונות אחרים?
יש לי לוביה שהייתה בהשריה משהו כמו יום וחצי (לא יצא לי לבשל קודם) והיא בושלה בסיר לחץ ויצאה מאוד רכה. תיבלתי אותה בכמון, מלח, פלפל, קצת כורכום, אבל המרקם שלה רך מדי לטעמי.
אפשר לעשות ממנה קציצות? יש לי פטרוזיליה וכוסברה. חשבתי להוסיף בצל קצוץ. מה אפשר להוסיף שהקציצות לא יתפרקו? קוואקר טחון יתאים?
רעיונות אחרים?
