p e b b l e
New member
קציצות ללא ביצים
מזה זמן מה אני מנסה להכין קציצות ללא ביצים ומתאכזבת מהתוצאות כל פעם מחדש. ניסיתי מספר מתכונים וכל פעם במהלך הטיגון הן מתפרקות או סתם לא נהפכות למקשה אחת או נותרות רכות במרכזן (גם אם הן דקות). חוץ ממתכון יחיד של קציצות מאורז ועדשים שאותן בכלל אפיתי ולא טיגנתי כל מתכון נכשל. אני רוצה לטגן את הקציצות ולא לאפות כדי שיהיו עסיסיות יותר ולא יבשות כמו שיוצא באפיה. אני מניחה שהחלבון בביצים מתקשה בטיגון וגרם לקציצות להיות יציבות, במה אפשר להשתמש במקום? אשמח לעצות.
מזה זמן מה אני מנסה להכין קציצות ללא ביצים ומתאכזבת מהתוצאות כל פעם מחדש. ניסיתי מספר מתכונים וכל פעם במהלך הטיגון הן מתפרקות או סתם לא נהפכות למקשה אחת או נותרות רכות במרכזן (גם אם הן דקות). חוץ ממתכון יחיד של קציצות מאורז ועדשים שאותן בכלל אפיתי ולא טיגנתי כל מתכון נכשל. אני רוצה לטגן את הקציצות ולא לאפות כדי שיהיו עסיסיות יותר ולא יבשות כמו שיוצא באפיה. אני מניחה שהחלבון בביצים מתקשה בטיגון וגרם לקציצות להיות יציבות, במה אפשר להשתמש במקום? אשמח לעצות.