קציצות עדשים (ירוקות/חומות) וסלק, עז תלם.

mיטלמן

Well-known member
עשיתי, מאד אהבתי, רק למי שלא מפריע טעם קצת מתקתק, לפולניות/ים, לאוהבי סלק.
סלק IMG_20220506_142237.jpg
 

mיטלמן

Well-known member
עשיתי, מאד אהבתי, רק למי שלא מפריע טעם קצת מתקתק, לפולניות/ים, לאוהבי סלק.
סלק צפה בקובץ המצורף 48729
קניתי במיוחד קמח עדשים,
לא נצמדתי למתכון כי העדשים הונבטו,
אז המתכון היה השראה, גם קשה לי עם כמויות במקרה זה, אין לי דרך לדעת איך וכמה שמים עדשים מונבטות,
אבל עם קצת חוש ונסיון בישול התוצאה נהדרת, אני תמיד מכינה קציצות/לביבות קטנות, גם כאן,
נשארו מצוינות לאחר הקפאה והפשרה.
לא מצליחה לשים יותר מתמונה אחת, הן נראות טיפה שרופות, הן לא, זה כנראה ההתקרמלות של הסלק.
לבריאות.
IMG_20220506_130719.jpg IMG_20220506_160945.jpg
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
קניתי במיוחד קמח עדשים,
לא נצמדתי למתכון כי העדשים הונבטו,
אז המתכון היה השראה, גם קשה לי עם כמויות במקרה זה, אין לי דרך לדעת איך וכמה שמים עדשים מונבטות,
אבל עם קצת חוש ונסיון בישול התוצאה נהדרת, אני תמיד מכינה קציצות/לביבות קטנות, גם כאן,
נשארו מצוינות לאחר הקפאה והפשרה.
לא מצליחה לשים יותר מתמונה אחת, הן נראות טיפה שרופות, הן לא, זה כנראה ההתקרמלות של הסלק.
לבריאות.
צפה בקובץ המצורף 48731 צפה בקובץ המצורף 48732
יההה! איזה צבע!!!
הקישור לא הוביל למתכון של עוז תלם- תוכלי לשלוח את הקישור שוב?
תודה!
 
למעלה