קציצות עוף בהשראת יונית צוקרמן

yair_bar

New member
מנהל
קציצות עוף בהשראת יונית צוקרמן

את יונית אני מכיר כמה שנים מעולם הבלוגים. בהחלט אחת החביבות!

על המתכון שלה לקציצות "אבוחצירא" שמעתי כמה פעמים.

כשגם אחים שלי הזכירו את השם הבנתי שהוא הפך להיות פופולרי ברשת והחלטתי לנסות להכין.

אני הכנתי אתמול מחזה עוף ולא שילבתי אורז בתערובת.

אבל השוס הגדול, והסיבה שאני כותב את ההודעה היא העובדה כי בפעם הראשונה קניתי סולת וציפיתי כל קציצה בחלבון ביצה ואז גלגלתי בסולת.

הטיגון בוצע בסיר עם שמן בגובה 4/5 מגובה הקציצות.

הסולת מספקת ציפוי דק ועדין מאד שגורם לקציצה לעבור טיגון מהיר יחסית, לא לספוג כמעט בכלל שמן והיא שומרת על הקציצה עסיסית וטעימה במיוחד.

ממליץ בחום לנסות
 

yair_bar

New member
מנהל
קישור למתכון המקורי ותמונות

המתכון המקורי של יונית צוקרמן











 
למעלה