קציצות עוף של אמי מורתי, לאה סי- לאורני|פרח|

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
טעימות חם וקר, אני מתה עליהן. מכינה לפעמים עם הודו טחון. תמיד מכפילה את הכמות...


קציצות עוף לאה ס

חומרים:
1/2 ק"ג עוף טחון

1 ביצה

בצל אחד מגורד

מלח, פלפל שחור

1/3 כוס פירורי לחם

3-4 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ומטגנים בשמן חצי עמוק.
 
טעימות חם וקר, אני מתה עליהן. מכינה לפעמים עם הודו טחון. תמיד מכפילה את הכמות...


קציצות עוף לאה ס

חומרים:
1/2 ק"ג עוף טחון

1 ביצה

בצל אחד מגורד

מלח, פלפל שחור

1/3 כוס פירורי לחם

3-4 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ומטגנים בשמן חצי עמוק.
תודה רבה!!
 

mיטלמן

Well-known member
טעימות חם וקר, אני מתה עליהן. מכינה לפעמים עם הודו טחון. תמיד מכפילה את הכמות...


קציצות עוף לאה ס

חומרים:
1/2 ק"ג עוף טחון

1 ביצה

בצל אחד מגורד

מלח, פלפל שחור

1/3 כוס פירורי לחם

3-4 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ומטגנים בשמן חצי עמוק.
למדתי לפני שנה שנתיים משהו חדש,
ואני אוהבת קציצות ומכינה מליון שנים בערך,
לא חובה פירורי לחם, גם אין צורך בתחליף,
ללוש את הבשר עם התוספות כמה דקות קצרות וזהו, להמשיך כרגיל.
עושה פעולה שאני לא זוכרת להסביר, אבל הקציצות יוצאות נהדר.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
למדתי לפני שנה שנתיים משהו חדש,
ואני אוהבת קציצות ומכינה מליון שנים בערך,
לא חובה פירורי לחם, גם אין צורך בתחליף,
ללוש את הבשר עם התוספות כמה דקות קצרות וזהו, להמשיך כרגיל.
עושה פעולה שאני לא זוכרת להסביר, אבל הקציצות יוצאות נהדר.
כתבו על זה פעם, לא זוכרת מי, שלישה ממושכת של התערובת עוזרת בריכוך או מה שזה לא יהיה.
 
טעימות חם וקר, אני מתה עליהן. מכינה לפעמים עם הודו טחון. תמיד מכפילה את הכמות...


קציצות עוף לאה ס

חומרים:
1/2 ק"ג עוף טחון

1 ביצה

בצל אחד מגורד

מלח, פלפל שחור

1/3 כוס פירורי לחם

3-4 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ומטגנים בשמן חצי עמוק.
אמא שלי קוצצת המגימיקס קישוא אחד ובצל אחד וחצי חבילת פטרוזיליה. כשזה קצוץ היא מוסיפה למגימיקס ביצה ומערבלת את זה קצת יחד ואז מוסיפה את זה לבשאר עם הפרורי לחם ותבלינים. זה עושה את הביצה אוורירית וגם הקציצות יוצאות רכות וטעימות
 

michalgad

Active member
אצלינו מוסיפים תפוח אדמה וגזר מגורדים. גם טובות מאד לכשעצמן וגם ברוטב
 

michalgad

Active member
מוסיף צבע ועסיסיות. אני טוחנת במג׳מיקס את כל הירקות ומוסיפה לעוף הטחון
 

עדיקים

Active member
מכירה את הקציצות האלה באמת טעימות מאוד, פעם הייתי עושה אותם הילדים היו טורפים, צריכה לחזור להכין אותם.
 
למעלה