תודה לך ! בוא נראה אם הבנתי ולא עשיתי סלט ../images/Emo13.gif
1. בשר טרי - לא עבר שום עיבוד, תוספות או הקפאה, לאלא הגיע למקרר הקצביה מייד לאחר השחיטה, נכון ? האם באמת אין שום חומרים משמרים בדרך ? 2. בשר קפוא ללא תוספות - בעייתי מכיוון שאי אפשר לדעת האם נשמר בתנאים טובים בדרך, בנוסף הטעם פחות טוב, בשל ההקפאה וגז ההקפאה. 3. בשר קפוא עם תוספות - כל הבעיות שיש בסעיף הקודם, פלוס הבעיות של התוספות הלא מועילות, בד"כ מים, האם יש עוד ? מלחים אולי ? 4. בשר מוכשר - יש קפוא ויש מיושן (שהיה קפוא, ועבר וואקום לריכוך), אבל מה זה בכלל "מוכשר" ? והאם כשכתוב בסופר בשר מיושן, זה קיצור של "מוכשר מיושן" ? 5. בשר מעובד - הבשר הכי נחות, עם הכי הרבה חומרים משמרים, מלחים, מים, פוספטים וכו', מדוע שמישהו ירכוש ? זול במיוחד ? תודה תודה תודה !