החזרה למוטב
New member
קציצות
שלום, אשמח לעצות איך להפוך את הקציצות שאני מכין לעוד יותר טעימות...
המתכון לק"ג בשר טחון של עוף,
2 ביצים, 6 כפות פירורי לחם, אבקת מרק עוף, 4 שיני שום, פלפל שחור, כפית כמון,
כרבע כוס שמן קנולה, כפית סודה לשתיה, בצל סגול/ רגיל מגורד וסחוט ממים מטוגן מעט, כפית פפריקה מתוקה וחריפה. כל החומרים בבלילה, נותן להם לנוח חצי שעה.
האם כדי להוסיף גם קישוא אחד וגזר אחד מגורד ? (ללכמות הזו צריך יותר?)
האם גם לסחוט את החתיכות? לטגן לפני?
האם כדי להחליף את פירורי הלחם בתפוח אדמה? מספיק אחד? האם לטגן לפני ?
מה לגבי פטרוזיליה? שמיר? כן או לא? גם וגם?
מה לגבי כף של רסק עגבניות ?
עצות נוספות??
תודה מראש!
שלום, אשמח לעצות איך להפוך את הקציצות שאני מכין לעוד יותר טעימות...
המתכון לק"ג בשר טחון של עוף,
2 ביצים, 6 כפות פירורי לחם, אבקת מרק עוף, 4 שיני שום, פלפל שחור, כפית כמון,
כרבע כוס שמן קנולה, כפית סודה לשתיה, בצל סגול/ רגיל מגורד וסחוט ממים מטוגן מעט, כפית פפריקה מתוקה וחריפה. כל החומרים בבלילה, נותן להם לנוח חצי שעה.
האם כדי להוסיף גם קישוא אחד וגזר אחד מגורד ? (ללכמות הזו צריך יותר?)
האם גם לסחוט את החתיכות? לטגן לפני?
האם כדי להחליף את פירורי הלחם בתפוח אדמה? מספיק אחד? האם לטגן לפני ?
מה לגבי פטרוזיליה? שמיר? כן או לא? גם וגם?
מה לגבי כף של רסק עגבניות ?
עצות נוספות??
תודה מראש!