קציצות!

קציצות!

עדשים צהובים הודים מושרים ללילה במי ברז,מסוננים, הוספו לחמישה קישואים בינוניים מרוסקים על פומפיה עדינה, הוספתי צרור בצל ירוק קצוץ דק, שליש כוס קוקוס טחון, חצי כוס קמח חומוס, בערך רבע כוס מים, מלח, משחת קארי אדום-אפשר להמיר בקרי אבקה כמון כורכום...

קציצות בגודל כדור פינפונג פחות הונחו בשמן זית לטיגון כמה דקות מכל צד להשחמה, שזה טעים!
בפעם הקודמת הכנתי כאלה ואחר כך אפיתי אותן עם פטרויות צלויות ורוטב מפטריות קצוצות ושמנת סויה. הרבה שום. יצא טעים כך וכך.
 
את חושבת שאפשר לאפות בלי לטגן?

או שחייבים? (בשביל המרקם, כי לטעם ברור שהטיגון עדיף...)
 
לא יודעת

אם הייתי אופה הייתי מניחה על מצע ירקות ומכסה בירקות חתוכים
 

נטעליג

New member
נצל"ש קציצות: החלטתי להכין בבית בורגרים צמחונים

איך מכינים אותם בגודל אחיד ואיך לא מייבשים הם את הצורה בתנור?
אם אני מפעילה את התנור על מצב רגיל הם משחימים למעלה ונשארים (במקרה הזה השתמשתי בפירה בטטה, מזל שהיה מבושל) מחיתיים מבפנים.
 
למעלה