קציר היום

cial 1

New member
חנה פ רותי גנבה לי ההצגה, ולךהכול במקום

הם המאפים עוגות למכירה ואני תמיד שואלת חנה גם לך יש בית מאפה בלי לכעוס עלי אני אובהת הכול מה שאת מכינה לפעמים יש לי בלבול בין הדברים הטעמים שלך ושל מאיוש אבל כול אחת והכבוד שלה מונח על הכס תמיד יש לך מה להציע ולי ין מילים גם ממך אני אבקש רק מתכון אחת ותמיד אני מדגישה על פי הזמן שלך לא כך סתם כי הרבה רושמים ולא מכינים אז לפוחת אני חושבת שאני כן מעריכה ורושמת מתי שאני יכולה וכך גם המציע מכווה שאני כובת כמו שהרבה מרגישות נכון יש ל]עמים דבר מאוד חביב וקשה לתת אז בהתהבות אומרת אני רוצה מתכון לא צריך צריך שהכול יהיה בזמן הנוח למי שנותן ולמבקש יקבל בקיף תמיד יש לי מה לומר על המתכונים שלך
הם
מאוד מותלחים חני מברכת אותך לילה הכי טוב וחם
 

חנהפ

Active member
רולדות שמרים קרנצ'יות -ע"פ מתכון של פירגה

טוב, אני מכינה את הרולדות הנ"ל פרווה ושמה מים או מיץ תפוזים לבצק: 1 3/4 כפות שמרים יבשים 2/3 כוס נוזלים (מים, מיץ תפוזים ,ריץ' קפה) 200 גרם מחמאה רכה 3 חלמונים 3 כפות סוכר קורט מלח 4 כוסות קמח למילוי: הכנתי כמות וחצי, אצלנו אוהבים מילוי והרבה 200 גרם מחמאה 4\3 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 3 כפות קקאו לציפוי: 1/2 שקית אבקת סוכר 2 כפות מים 1 כף תמצית וניל לבצק: לקחת קערה גדולה מאד ועמוקה. לערבב בקערה את הקמרים עם הסוכר ומחצית מכמות המים להוסיף מרגרינה ולבחוש. להוסיף חלמונים, סוכר ומלח וללוש עם 2\\1 3 כוסות קמח . הכי הרבה 4 כוסות. ל א י ו תר. לכסות בניילון. למקרר ל-3 שעות לפחות. למילוי: לערבב במיקסר את חומרי המילוי. לפתוח רולדות למרוח בקרם. לגלגל לרולדה עבה. כל רולדה לחתוך ל-3 לאורך כשהחלק העליון נשאר סגור ולא חתוך. מחזיקים את החלק העליון ושוזרים צמה. מסדרים את הצמות בתבנית כשהמילוי הגלוי כלפי מעלה. אופים בתנור בחום של 175 מעלות עד שמוכנות. לבדוק אחרי 30 דקות. לציפוי: לבחוש את חומרי הציפוי לממרח כמו טחינה ולחמם-לבשל מעט. לשפוך על הרולדות את הציפוי החם. הערות: ל-3 רולדות בתבנית אינגליש קייק
 

cial 1

New member
תודה יום טוב לך חנה פ ואני אכין 3 בעז"ה

וכך וכך גם לי היה הרבה עוגות של הטעם הטוב שלך נו ראית פריגה כאן ולא היא בכול מקום אהבת כול מה שהיא מכינה ממש גם מצלמת והכול בטוח כמובן גם שלך ואני מתחילה לאמץ עוד ועוד ישר כוח יום טוב ובריאות חנה פ תודה על המתכון וכמובן הוא לכולם
 

cial 1

New member
יוכילה שלנו יש מתכון ללחם היפה כאן

א על פי תעתי ניתן לעשות זאת בבצל של לחם גרוזיני הטעים וגם העדה... או על פי המתכון הנכון והוא פוקצ'ה FOCCACIA המתכון קצת מורכב כך המריבים הדרושים- ללחם היפה באמת יפה וזה לחם גם 4 כוסות כמח לבן 3.5 שמרים יבשים 2 כפות סוכר 3 כפות שמן זית 1.5 כפית מלח דק 1.5כוסות מים למרכיב העליון כמה עלים של כוסברה רק העלה .. כמו מ-5 גיבעולים זאת הכמות ללא הגיבעול? כמה עלי ביזילקום טרי 7-6 עלים 1 ביצה טרופה עם 2 כפות שמן זית שמן זית כדי לטפטף על הלחם חצי כפית טימין טרי או יבש 1.5כף של מלח עבה פושרים ואם רוצים כפית 1 של םלםל שחור גרוס אופן ההכנה בקערה מערבבים טוב את השמרים עם הקמח עד שזה נבלע ומכינים גומה. מוסיפים את המלח השמן המים מתחילים לת לישה בעדינות לא צריך כאן הרבה ללוש רק עד שמקבלים בצק אחיד ורך המקבל מרקם של בצק גמיש וקצת דביק הוא מזכיר קצת גם את הבצק של השפינג'ה שלי והיה ומומלץ לעבוד רק ביד אחת והשנייה נקייה? וגמרנו את הלישה-עם היד הנקייה קל להעזר להעביר את הבצק לקערה אחרת עדיף וזה לטפיחה מכסים עם נילום נצמד לםני עם מגבת רצוי ליד מקום חם ללת לו הטפחה של הכפלת הבצק לשעתיים או יש הטריק רק כדי לזרז את התהליך 10 דקות בתנור על חום של 80 מעלות הבצק טפח אז ממשיכים מעבירים לתבנית משומנת מה שבחרתם להין או לחם נמוך קטן כמו 2 פה על פי הכמות של הבצק או מה צורה מלבנית ושטוחה וגם לחלק לשלושה חלקים ניתן כך מקבלים דיוק של הלחם והגודל שרוצים טוב אז יש גם להכין כמו לחם קטן ונמוך כמו בתמונה או על פי הטעם של כול אחד... ונתן לחלק ל-3 חלקים הכי טוב לעוד שעה וחצי הטפחה וליד מקום חם יש הטריק למי שיש לו ניסיון והוא בתנור לחמם ל=80 מעות ותת רק 10 דקות מכינים את המרכיב כך טורפים את הביצה עם 2 כפות שמן זית תנור לחמם על חום הכי גבוה את העלים מסדרים על הלחם שבחרתם ומורחים את הביצה הטרופה ועוד לטפטף שמן זית בנדיבות על כול הבצק ואת הטיצין הפלפל גרוס ולפזר את המלח בצורה של גשם אגב תמיד יש אפשרות להפחית מהמלח? ולאפות עד 25 דקות לא יותר כאשר החום גבוה 250 מעלות ו.. לבדוק שזה קצת זהוב מבקשת תגובה על ההסבר תודה ויום טעים ובריא ללך יוכלה ולכולם פה
 

יוכי68

New member
חני, המתכון נראה שווה ביותר

המרכיבים ואופן ההכנה מובנים והתוצאה לדעתי מ ו ב ט ח ת - יישר כח על המאמץ. אני יודעת שלא קל לתרגם, להקליד ולהסביר כך שכולם יבינו ובאמת מעריכה את מאמצייך.....אהבתי במיוחד את ההסבר על סידור העלים כך שזה נראה כאילו מודבק ללחם - מאוד יפה. אני מכירה לחם דומה עם עגבניות מיובשות ושיני שום - טעים ומאוד מזכיר את הלחם הנ"ל --תודהההההההה.
 

cial 1

New member
נכון מאוד יוכילה תודה על העידוד ../images/Emo24.gif

כך אני הסברתי הרבה אבל לפעמים בכמות יש לי טעות וגם חסר אות אבל זה לא מקלקל את כול השאר? עכשין לבי העגניות ושום בטח שיש ואין סוף לתוספות אבל כאן הבחנתי בכוסברה גם ואם את מכירה יש מין עדשה שהולכת עם התמונה וסימונית שאמרת לך מה המרכיב ווכך לדוגמה כאשר אני את מניחה את החץ של העכבר על כול דבר במחשב? הוא כותב לך לדוגמה מילה תמונה או סתם כול מילה וגם תוכן המילה יוכיחה מי יכול להבין אותי רק את עכשיו יש לי תוכנה מתרגמת חמודה חינם להורדה זה גם עוזר לי ושם גם יש מפטים בצרפתית אפ על פי שזה רק0 רק אנגלית עברית ויכילה האם הבצק הגרוזיני לא דומה דומה בתוצאה וגם טעים. טוב חומד מודה לך על התגובה כמובן וערב טוב . ויחד לילה טוב אני עוד כמה דקות אנסה לתת פה מהדברים של איש טוב יקר הרבה כבוד מגיע לאדם שתומך לעזור בכול מה שהוא מבין ויכול שם הגדולה ...
 

חנהפ

Active member
עוגת גבינה נימוחה

0 גר` גבינת שמנת מסוג "סימפוניה" 3% 500 גר` גבינה 9% מסוננת (או גבינה כחושה) 1 מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל) 200גר` סוכר (1 כוס) 5 חלמונים (מס` 1) 50 גר` קורנפלור (5 כפות) 1 כפית תמצית וניל טובה 5 חלבונים (מס` 1) 65 גר` סוכר (1/3 כוס) · מניחים נייר אפיה משומן בתחתית תבנית 26 עם תחתית נשלפת, לגזור נייר אפיה בגובה דפנות התבנית ועוד 3 ס"מ, לשמן משני הצדדים ולהניח בהיקף הפנימי של התבנית לתמיכה בעוגה בזמן האפיה (העוגה תופחת מאד באפיה). · רצוי להניח את התבנית על רדיד אלומיניום ולקפל את שולי הרדיד על דפנות התבנית מבחוץ להגנה במקרה של הגרת נוזלים לתנור. · מערבבים היטב בקערה את הגבינה, השמנת החמוצה, 1/2 כוס הסוכר, החלמונים, הקורנפלור ותמצית הוניל. · מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב אבל לא קשה ומקפלים לתערובת הגבינה. · יוצקים לתבנית. · אופים בשלב האמצעי כ-10 דקות בתנור שחומם ל-°180 עד להשחמה קלה בלבד, מוציאים את העוגה ומעבירים קצה סכין בהיקף בין העוגה ונייר האפיה ולעומק 2 ס"מ, מנמיכים לחום °160 ואופים כ-50 דקות, אם קרום העוגה משחים מאד מניחים רדיד אלומיניום מעל. · מצננים בתבנית בתנור כאשר הדלת פתוחה מעט והתנור כבוי כ-20 דקות. · מוציאים ומצננים בתבנית על רשת צינון מלא, העוגה תצנח לגובה מעט מעל הגובה המקורי אבל תהיה אוורירית, עדינה ובמרקם מוס. שומרים במקרר לאחר צינון מלא. לציפוי : מערבבים בקערה קטנה 2 מיכלי שמנת חמוצה עם 4 כפות אבקת סוכר מנופה וכמה טיפות תמצית וניל, יוצקים על העוגה לאחר שצנחה והתיישרה ומחזירים לתנור שעדיין חם עד לצינון.
 

ddh1

New member
חנל'ה, כל הכבוד!

וזה ביום אחד? סחתיין עלייך.
 

pirge

New member
חנהל'ה קציר נפלא ונראה טעיםםםםם../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

 

יוכי68

New member
חנה, הכל נראה טעים טעים וממש מתחשק

לי לאכול בעיקר חתיכה גדולה מעוגת הגבינה הנימוחה הזאת.......תהנו לכם.
 
למעלה