קצפת בטעם לימון - איך עושים?

nolanola

New member
קצפת בטעם לימון - איך עושים?

יש לי מתכון לאפקייקס לימון, ואני רוצה להחליף את הציפוי שבו מפאת קוצר זמן בקצפת.
מתכוונת להקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ולזלף.
השאלה היא - האם יש דרך להוסיף טעם לימוני לקצפת? ניתן להכניס מיץ לימון? גרידה? משהו?
שיורגש טעם לימוני, לא שישתלט.
תודה!
 

העצלנית

New member
לא הייתי שמה מיץ לימון

לדעתי זה יפרק את השמנת.

או קצת גרידה או תמצית לימון טובה
 

bali

New member
מנהל
גרידה או תמצית. מיץ לימון עלול לפרק

את הקצפת.
 

revavonet

New member
באלי והעצלנית צודקות מאוד

אסור לשים מיץ לימון בשמנת.
אני לעומת זאת שמה גרידה בשלב מתקדם של ההקצפה.
במקרה שלך יש 2 אפשרויות.
1. להכין קרם פטיסייר לימוני ולשלבו עם קצפת- הרבה יותר טעים והרבה יותר עבודה.
2. לקנות תמצית בטעם לימון ולערבב עם הקצפת- מקבלים טעם לימוני, אבל אני לא אוהבת את זה.
 

nolanola

New member
אז אני יכולה להוסיף קצת גרידת לימון בסוף

רק רוצה שיתן במעט את הטעם הלימוני, בלי לצאת עכשיו לרכישת תמציות או הכנות מסובכות...
 

bali

New member
מנהל
אכן. קצת גרידת לימון תעשה את העבודה

 
למעלה