קצפת בטעם שוקולד ועוד שאלה

עינבדנה

New member
קצפת בטעם שוקולד ועוד שאלה

אם אני רוצה להכין קצפת בטעם שוקולד אך נתקעתי ללא פודינג שוקולד? האם ניתן להכניס שוקולית\קקאו\שוקולד מומס? מה עדיף ומהם היחסים?

עוד שאלה.. על המתכון הבא של קרין גורן http://www.carine.co.il/page_1577

שאני עושה את תחתית כדורי השוקולד היא יוצאת מאוד מאוד קשה לחיתוך, יש לזה פתרון?
 

bali

New member
מנהל
כמה יציבה את רוצה אותה?

אם מאד, אז הייתי מכינה גנאש מוקצף משוקולד ושמנת.

אם היא יכולה להיות כמו קצפת רגילה, הייתי שמה שוקולית. קקאו יהיה מריר מדיי.
 
למעלה