קצפת בטעם שוקולד ועוד שאלה
אם אני רוצה להכין קצפת בטעם שוקולד אך נתקעתי ללא פודינג שוקולד? האם ניתן להכניס שוקולית\קקאו\שוקולד מומס? מה עדיף ומהם היחסים?
עוד שאלה.. על המתכון הבא של קרין גורן http://www.carine.co.il/page_1577
שאני עושה את תחתית כדורי השוקולד היא יוצאת מאוד מאוד קשה לחיתוך, יש לזה פתרון?
אם אני רוצה להכין קצפת בטעם שוקולד אך נתקעתי ללא פודינג שוקולד? האם ניתן להכניס שוקולית\קקאו\שוקולד מומס? מה עדיף ומהם היחסים?
עוד שאלה.. על המתכון הבא של קרין גורן http://www.carine.co.il/page_1577
שאני עושה את תחתית כדורי השוקולד היא יוצאת מאוד מאוד קשה לחיתוך, יש לזה פתרון?