חולמת בצבעים
New member
קצפת!! למה תמיד היא נופלת לי?
אז קודם שלום . מקווה שיש כאן כמה מומחים להקצפות. רוב הפעמים שאני מקציפה שמנת מתוקה - (של תנובה 32%) יש איזה רגע שהקצפת עולה מתחילה להתייצב ואז בדיוק כשנראה שעוד דקה היא תהיה במיטבה, במקום להפוך לגמרי יציבה, היא כאילו מתפרקת חזרה ונהיית נוזלית שוב. לא נוזלית כמובן כמו בהתחלה אבל לגמרי בלתי" קצפתית". אני לא יודעת מה גורם לזה ואיך למנוע את זה. אוף ...ותמיד זה קורה כמובן ברגע האחרון שהעוגה כבר צריכה להיות בדרך לאירוע. יש עיצה?
אז קודם שלום . מקווה שיש כאן כמה מומחים להקצפות. רוב הפעמים שאני מקציפה שמנת מתוקה - (של תנובה 32%) יש איזה רגע שהקצפת עולה מתחילה להתייצב ואז בדיוק כשנראה שעוד דקה היא תהיה במיטבה, במקום להפוך לגמרי יציבה, היא כאילו מתפרקת חזרה ונהיית נוזלית שוב. לא נוזלית כמובן כמו בהתחלה אבל לגמרי בלתי" קצפתית". אני לא יודעת מה גורם לזה ואיך למנוע את זה. אוף ...ותמיד זה קורה כמובן ברגע האחרון שהעוגה כבר צריכה להיות בדרך לאירוע. יש עיצה?