קצפת

daimond1

New member
קצפת

שלום,
הכנתי את העובדה הזאת.
לקצפות השתמשתי ב:
200 מי"ל שמנת צמחית + פודינג וניל.
300 מי"ל שמנת צמחית + פודינג שוקולד.
הקצפת יצאה מאוד קשה לזילוף. שקית הזילוף החלה להיקרע כאשר ניסית להוציא קצפת.
יש מה לעשות?
תודה



 

Miss Cake1

New member
זה הרבה אם את רוצה לזלף את הקצפת...

מספיק 2 כפות אינסטינג על מיכל שמנת
 
למרות הקושי יצאה עוגה מקסימה

מה ששירלי אומרת ובנוסף להשתמש בשקיות זילוף איכותיות
 
למעלה