*** קצרים לסופ"ש **** (האייקונים לא עובדים לי)

melon

New member
*** קצרים לסופ"ש **** (האייקונים לא עובדים לי)

כי אין כמו סוף-שבוע

melon

New member
הג'ל החדש של GU

Salted Watermelon GU

לא לבעלי קיבה רגישה (עם כי אני אישית מתכוונת לרכוש אחד ולטעום).שימו לב שהוא מכיל 20 גרם קפאין. מה עוד צריך ?

טעמים ממולצים עתידיים שלדעתי יהיו להיט :
GU חרדל
GU ואאסבי
GU מלפפון חמוץ ודבש

susieada

New member
קיבלתי salted carmel GU אחד לטעימה..

אנסה מחר לפני האימו בהדר יוסף! גם עם 20 גר' קפואין...
נשמע מוזר אך מענין!

tom696

New member
ח"י ק"מ

אחת הריצות ואני לא רציתי לצאת אליה.

טייק 1 - יוצאת מהדירה, מגלה שמבול בחוץ וירדו הטמפרטורות, חוזרת פנימה ומחליטה לרוץ מחר. כמה דקות לפני זה גליתי שפספסתי פגישה שהיתה לי בבוקר ומאד כעסתי על עצמי.

כיוון שמאד כעסתי על עצמי החלטתי לעשות השלמה של הקניות לקראת הסופש. תוך כדי הקניות מזג האוויר נרגע והחלטתי לצאת לרוץ ולנקות את מצב הרוח. אני מגיעה הביתה ומושכת את הזמן. מגלה בינתיים שהצד השני של הפגישה זכר את הפגישה אבל נהנה שהיא לא קרתה. מושכת את הזמן בבית ובסוף יוצאת לרוץ רק כדי לא לגרור את הארוכה למחר.

קצב מטורף, מחכה לרגע שאני אשפוך לאגר. עובר קמ ועוד אחד, ועוד אחד. עצירה לשתות מים בבית כי פה אין ברזיות ברחוב. ואז המבול חוזר באמצע הק"מ ה-13. לא זוכרת אי פעם שרצתי בכזה מבול. הטיפות מוציאות לי את האוזניות מהאוזניים, אני לא רואה כלום והנעליים שלי הפכו לבריכות שחיה אולימפיות. עוצרת כמה דק' מתחת לבנין הקרוב להערכת מצב. מהיכרותי עם המבול פה הוא אכן נפסק אחרי כמה דקות. הנעליים אמנם כבדות יותר עכשיו אבל התחלתי ולכן אסיים. קצת יותר מ-5 ק"מ ונגמרה הארוכה והקצב נשמר. טירוף, איזה כיף.

tom696

New member
יש פרקט..

אם כבר במסגרת הטירוף החדש שלנו - פעם בכמה שבועות שואבות את התקרה מקורי עכביש

susieada

New member
סוף שבוע מלא שמחה, השראה, בילוי עם...

קבוצה האתגרית של שער הנגב! הם חזרו לאימונים לראשונה והצטרפנו אליהם לים בחוף אשקלון ביום שישי ולרכיבה באיזור כפר עזה, כרמיה, מפלסים... חלק רק חזרו הביתה אחרי שהייה בקיבוצים "רחוקים" מקו האש (ז"א מרחק 10 דק' נהיגה...) וחלק נשארו בביתיהם בכל התקופה. אני מאחלת לכולם שקט, רוגע, שגרה שלא כולל אזעקות וצבע אדום!
היה פשוט כייף להיות איתם, במיוחד עם אמא לאינדיאנים שלנו. היא תותחית בשחייה ורדפה מביתה לתפוס אותנו ברכיבה!! חיבוק לך גם מכאן!
אני מצרפת כמה תמונות מן החוויה.

מקווה שניפגש בפורט טו פורט

הרגע נרשמתי ל4.5....יש סיכוי ששוב התחרפנתי לגמרי היות ובחיים לא שחיתי כל כך הרבה, אבל אני ושותפתי לשחיה רוצות זמן איכות ממושך יחד, לפני שהיא יולדת.

susieada

New member
כייף ענק מחכה לכן בפורט 2 פורט

כל הכבוד שנרשמת!! אני .. עוד לא, אך הראש שלי מתכננת! רק שהגוף יצטרף לתכנון!

למעלה