קצרים קצרים בתקשורת ../images/Emo13.gif
עברו עלי שבועיים מסריחים מבחינת עבודה, ויותר נורא - זה טיפתף לכל חלקה טובה בחיים שלי. היה לי ויקוח עקרוני אם פרופ' מצרפת שאני עובדת איתו, שהוא בעיקרון אדם מעוד נחמד (למרות היותו צרפתי
). אז איך שהוא המיילים שלנו אפכו ניבזיים יותר ויותר. כן, אני לוקחת כאן גם אחריות. אני לא אגיד שהייתי תלית שכולה תכלת והוא זה שהתנהג אלי בצניות וזילזול. אני השדתלתי להוציא אותנו מזה. אבל מצד שני בתח גם הוא יתען כך אם משהו ישאל אותו. דבר ראשון, לכל מי שמודעג, זה הסתדר בסוף. שיחת טלפון (skype
) אחת בסוף סידרה את העיניינים. אבל אני חושב שזו חלק מהבעיה עם מיילים, ומהבחינה הזו פורומים נופל לאותו בור, דברים שהיו נפתרים בשיחה פנים אל פנים יכולים להתדרדר מהר מעוד במיילים. לפעמים גם בלי כוונה. אני חושבת שגם טלפון לא חף מפשע לחלוטין, אבל ארבה פחות ממיילים. זה כנראה קשור למספר דברים אבל התאוריה שלי (שמבוססת בחלקה גם על עיניין הטלפונים) זה שחלק חשוב בתקשורת שלנו היא לא מילולית. בטלפון עוברת גם נימת הקול בנוסף למילים, במיילים, חוץ מאולי סימני פיסוק, הנימה היא ברובה עיניין של אינטרפטציה. משפט שנאמר בכנות יכול להתפרש בצורה צינית ולהפך. קרה לכם בעבר קצר כזה בתקשורת במיילים או טלפון שנבע מכך שלא ראו/שמעו אותכם?
עברו עלי שבועיים מסריחים מבחינת עבודה, ויותר נורא - זה טיפתף לכל חלקה טובה בחיים שלי. היה לי ויקוח עקרוני אם פרופ' מצרפת שאני עובדת איתו, שהוא בעיקרון אדם מעוד נחמד (למרות היותו צרפתי