כל אחד מהם ידע לטפל בתקלהבהדלקת הדוד שמש נפל הפקק של הדוד וכן הפקק הראשי ( לדוד פקק נפרד) האם קשור לטכנאי דודים או חשמלאי
רשר ...שאלתי זאת מכיוון שיש לי ביטוח לדוד במסגרת ביטוח מבנה ולכן אני מתלבט באם להפעיל את חברת הביטוח באם אכן זה שייך לדוד או לחוטי חשמל בדירהכל אחד מהם ידע לטפל בתקלה
קרא היטב את הפוליסה שלך שמא יש בה החרגת "קצר חשמלי",רשר ...שאלתי זאת מכיוון שיש לי ביטוח לדוד במסגרת ביטוח מבנה ולכן אני מתלבט באם להפעיל את חברת הביטוח באם אכן זה שייך לדוד או לחוטי חשמל בדירה
תודה למשיבים בכל קראתיבהדלקת הדוד שמש נפל הפקק של הדוד וכן הפקק הראשי ( לדוד פקק נפרד) האם קשור לטכנאי דודים או חשמלאי
בפוליסת ביטוח מבנה כולל דוד מופיע .חריגים כיסוי זה לא יחול לגבי: .נזק שנגרם בזדון. .נזק למערכת הצנרת שאליה מחוברים הדוודי.נזק למערכת החשמל שאליה מחוברים הדוודי כך שאינני יודע באם כדאי להפעיל את הביטוח ומה הסיכוי שזה קשור למערכת החשמל ...מדובר על דוד על גג רעפיםבהדלקת הדוד שמש נפל הפקק של הדוד וכן הפקק הראשי ( לדוד פקק נפרד) האם קשור לטכנאי דודים או חשמלאי
זה קורה גם ללא הפעלת שאר מוצרי חשמל ?בהדלקת הדוד שמש נפל הפקק של הדוד וכן הפקק הראשי ( לדוד פקק נפרד) האם קשור לטכנאי דודים או חשמלאי
כן... וסביר שזה בגלל גוף החימום. רק שכל יצרני הדודים נותנים "רק" שנה אחת של אחריות לתקינות גוף החימום.ברוב המוחלט של הפעמים, הפקק קופץ בגלל תקלה בדוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.