Bella Lola
Active member
יושבת במשרד, הכיסא לא נוח, כואב לי הגב, ואני נזכרת בידיים החמות שלך מעסות אותי בכל הגוף. לאט ובנחישות. הידיים שלך... הידיים החזקות שלך. הזרועות השריריות. האצבעות הארוכות. איך הן טיילו על גופי ובתוכו. איך הן ידעו להוציא ממנו אנחות עונג ואנקות כאב. כאב מתוק. כזה שהשאיר סימנים על ישבני למשך ימים, סימנים שהזכירו לי אותך כל פעם שבחנתי אותם במראה.
כמה שאני משתוקקת למגע ידיך.
כמה הייתי רוצה שתכופף אותי פה מעל השולחן, תרים את שמלתי ותקרע ממני את התחתונים, תאחוז בצדי גופי בחוזקה, תיתן לי להרגיש אותך מתקשה בין פלחי ישבני, ותיכנס אליי לאט. כן, לשם. וזה קצת יכאב בהתחלה, אבל יהיה שווה כל רגע של עונג אחר כך. במיוחד כשתשלח אצבע רטובה לעבר הדגדגן הנפוח שלי ותיגע בו כמו שרק אתה יודע. ואני אגמור בשבילך. פעם אחר פעם אחר פעם...
כמה שאני משתוקקת למגע ידיך.
כמה הייתי רוצה שתכופף אותי פה מעל השולחן, תרים את שמלתי ותקרע ממני את התחתונים, תאחוז בצדי גופי בחוזקה, תיתן לי להרגיש אותך מתקשה בין פלחי ישבני, ותיכנס אליי לאט. כן, לשם. וזה קצת יכאב בהתחלה, אבל יהיה שווה כל רגע של עונג אחר כך. במיוחד כשתשלח אצבע רטובה לעבר הדגדגן הנפוח שלי ותיגע בו כמו שרק אתה יודע. ואני אגמור בשבילך. פעם אחר פעם אחר פעם...