קניתי טיוי 55 אינטש...ואמרתי יאללה גם מקרן קול, אז TV TCL P615 ומקרין קול קריאטיב STAGE V2 2.1 וצריך כבל HDMI לחבר בינהן בARC זה החיבור הכי טוב בשמע , גם מאפשר לשלוט בשלט 1 של הטיוי גם על הווליום של המקרן. קניתי כבל לא היה קצר של 1 מטר, אמרו תיקח 5 מטר 4K הכל טוב. אוקיי לקחתי. בבית בשום פנים ואופן לא מתחבר לי עם הכבל, לא קולט כלום. החלפתי לכבל ישן יותר קצר יותר של 1 מטר והכל עובד!!
מסקנה פשוטה כנראה שמקרני קול צריכים כבלים קצרים במקרה שלי פשוט מספיק. במקרה של מערכת יקרה יותר אז צריך כבל איכותי וקצר.
אגב בבלוטות' זה התחבר, אלא מה? גם עשה הפרעות לרמקולים אחרים, גם נתקע מידי פעם. אז השיטה לא כדאית. מבחינת ההנאה מהמוצר הטיוי זולה ופשוטה לא ציפיתי יותר מידי למחיר שלה 1899 ש"ח היא סבירה. מקרן הקול עלה 499 ש"ח למחיר שלו ולצרכי סלון קטן הוא פשוט מצויין מהטובים שיש.
מסקנה פשוטה כנראה שמקרני קול צריכים כבלים קצרים במקרה שלי פשוט מספיק. במקרה של מערכת יקרה יותר אז צריך כבל איכותי וקצר.
אגב בבלוטות' זה התחבר, אלא מה? גם עשה הפרעות לרמקולים אחרים, גם נתקע מידי פעם. אז השיטה לא כדאית. מבחינת ההנאה מהמוצר הטיוי זולה ופשוטה לא ציפיתי יותר מידי למחיר שלה 1899 ש"ח היא סבירה. מקרן הקול עלה 499 ש"ח למחיר שלו ולצרכי סלון קטן הוא פשוט מצויין מהטובים שיש.