קצת אוכל מעבר ל"נימוסי" הפורום....
ירכי עוף ברוטב עגבניות (הרבה עגבניות) 8 ירכי עוף עם העצם ללא עור 2 כפות שמן זית 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 4 שיני שום כתוש 1 פלפל צהוב קטן חתוך לקוביות 1 פלפל אדום בינוני חתוך לקוביות 1 פלפל ירוק קטן חתוך לקוביות 1 גזר גדול קלוף ופרוס 300 גר' פטריות פרוסות 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים חצויים 1 כפית טימין יבש 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה 1 כפית אורגנו יבש 150 מ"ל יין אדום יבש 400 גר' עגבניות מרוסקות 3 כפות רסק עגבניות 200 גר' עגבניות שרי בשלות חצויות מלח ופלפל לפי הטעם 1/2 כפית שבבי פלפל צ'ילי או לפי הטעם
ירכי עוף ברוטב עגבניות (הרבה עגבניות) 8 ירכי עוף עם העצם ללא עור 2 כפות שמן זית 1 בצל בינוני חתוך לקוביות 4 שיני שום כתוש 1 פלפל צהוב קטן חתוך לקוביות 1 פלפל אדום בינוני חתוך לקוביות 1 פלפל ירוק קטן חתוך לקוביות 1 גזר גדול קלוף ופרוס 300 גר' פטריות פרוסות 1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים חצויים 1 כפית טימין יבש 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה 1 כפית אורגנו יבש 150 מ"ל יין אדום יבש 400 גר' עגבניות מרוסקות 3 כפות רסק עגבניות 200 גר' עגבניות שרי בשלות חצויות מלח ופלפל לפי הטעם 1/2 כפית שבבי פלפל צ'ילי או לפי הטעם
- מחממים את השמן במחבת גדולה. מטגנים את ירכי העוף עד להשחמה קלה משני הצדדים ומוציאים לצלחת.
- באותה המחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כ-30 שניות. מוסיפים את הפלפלים, הגזר, הפטריות ועשבי התיבול ומטגנים חמש דקות עד להתרככות הירקות.
- מוסיפים את העוף ומטגנים בבחישה מדי פעם של הירקות סביב העוף במחבת כך שהם לא יידבקו וישרפו.
- מוסיפים את היין ומבשלים על להבה נמוכה עוד 5-6.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, עגבניות התמר החצויות ושבבי הצ'ילי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ממשיכים לבשל על הכיריים או מעבירים לתנור...