קצת אוכל קצת בידור ולילה טוב
מצאתי תמתכון לג´לי המאטריקסי המשובח דרושה השקעה ו... זה כשר - פרווה לאלה שאכפת להם שאין כאלה פה אני חושב מצרכים (ל4 - מנות
******************* 4 כוסות מיץ תות (תות או פטל , כל דבר אדום אפילו עגבניות) ¼ כוס לימון (לא יודע למה , נשמע טוב) 40 גרם פקטין , בצורת אבקה 5 כוסות סוכר אופן הכנה ********** אוקיי קחו ותידיים שלכם ותתחילו לעבוד! שופכים את המיצים לסיר של עד 8 או 10 ליטר ומפזרים את הפקטין(אני עדיין לא יודע מה זה!) משארים בחוץ למשך דקה או שתיים. בוחשים. מביאים לרתיחה מלא על אש גבוהה - בינונית תוך כדי בחישה מתמדת. מוסיפים את הסוכר ובוחשים. מביאים לרתיחה מלאה. מרתיחים למשך דקה ומורידים מהחום ,מוציאים את הקצף עם כף ברזל!!! ושופכים לקערה , כוס , לצלחת של הכלב , או ישר לפה ... זמן הכנה משוער: 30 דקות לא נורא טעם משוער: לא ניסיתי אבל עם פטל נשמע טוב ו.........שיכבה דקה מהג´לי על הראש ומחר אין לכם שיער!!!!! אתם יכולים לשמור על קרחת מתמדת על ידי מריחת הג´לי על הראש פעם ביומיים בקביעות !!! תהנו מהקינוח ולילה טוב!
מצאתי תמתכון לג´לי המאטריקסי המשובח דרושה השקעה ו... זה כשר - פרווה לאלה שאכפת להם שאין כאלה פה אני חושב מצרכים (ל4 - מנות