קצת אוכל קצת בידור ולילה טוב

RedStorm

New member
קצת אוכל קצת בידור ולילה טוב

מצאתי תמתכון לג´לי המאטריקסי המשובח דרושה השקעה ו... זה כשר - פרווה לאלה שאכפת להם שאין כאלה פה אני חושב מצרכים (ל4 - מנות:) ******************* 4 כוסות מיץ תות (תות או פטל , כל דבר אדום אפילו עגבניות) ¼ כוס לימון (לא יודע למה , נשמע טוב) 40 גרם פקטין , בצורת אבקה 5 כוסות סוכר אופן הכנה ********** אוקיי קחו ותידיים שלכם ותתחילו לעבוד! שופכים את המיצים לסיר של עד 8 או 10 ליטר ומפזרים את הפקטין(אני עדיין לא יודע מה זה!) משארים בחוץ למשך דקה או שתיים. בוחשים. מביאים לרתיחה מלא על אש גבוהה - בינונית תוך כדי בחישה מתמדת. מוסיפים את הסוכר ובוחשים. מביאים לרתיחה מלאה. מרתיחים למשך דקה ומורידים מהחום ,מוציאים את הקצף עם כף ברזל!!! ושופכים לקערה , כוס , לצלחת של הכלב , או ישר לפה ... זמן הכנה משוער: 30 דקות לא נורא טעם משוער: לא ניסיתי אבל עם פטל נשמע טוב ו.........שיכבה דקה מהג´לי על הראש ומחר אין לכם שיער!!!!! אתם יכולים לשמור על קרחת מתמדת על ידי מריחת הג´לי על הראש פעם ביומיים בקביעות !!! תהנו מהקינוח ולילה טוב!

IC4

New member
מתכון NEO נאצי ../images/Emo13.gif

אחח איזה משחק מילים חמוד רדסטורם אני לא רוצה להוריד את השיער שלי ולהיות סקין הד פאנקיסט בעצם למה לא נשמע כיף אגב משרד הבריאות קובע: אנשים שקירחים באופן טבעי, עדיין מתבקשים בכל זאת להשתמש בג´לי

srullli

New member
אוייייי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לכם מושג......אני לפעמים פשוט נקרעת מצחוק מהדברים שכתובים פה !! באמת !!!
עתיד מבטיח צפוי לרדסטורם בתחום הפטנטים !!! פפפששששש...... !

mokagino

New member
קצת הומור שחור

ואפרופו הומור שחור: איזה שלושת ה"אדלוף" שקלטו הרבה יהודים? אדולף ניטלר, אדולף אייכמן ו... הדולפינריום... שמעתי אותה אתמול ופשוט נגמרתי על הריצפה

mokagino

New member
דהההה

אתה לא מכיר את המנהג הזה של "אסור לומר את שמו???" על זה בדיוק מתבסס עניין ה- ניטלר... דההההה

אילתושי

New member
מה הוא כמו וולדמורט?

אנחנו מפחדים ממנו או משו? מה הבעיה להגיד את השם שלו? שילך לעזאזל. לא מוצא חן בעיני העניין הזה.

IC4

New member
אסור להגיד את השם היטלר?

וואי אולי נרשום מעכשיו במקום את השם האסור נרשום "ה´" (המםםםםםםםםם!!!) יהוה מקווה שאתה לא נעלב מהשוואתי
, הכל באהבה אחי. או אבי או מי שתהיה יא בנזונה למה אתה אף פעם לא עונה לי. בכל מקרה אילתושי , ברכותיי על הקאמבק המשמח שלך

Master Boo

New member
יהוה?!?!?

אסור להגיד יהוה!!! אפשר להגיד אלוהים, אבל לא יהוה! טוב, מעכשיו אף אחד לא אומר יהוה!!! שמעתם?? בלי יהוה!

למעלה