קצת אופטימיות ואור!! (בקצה ובכלל..)

תמייה

New member
קצת אופטימיות ואור!! (בקצה ובכלל..)

הי לכולם!! לא להתייאש!! מעט אופטימיות בבקשה!! בואו נלמד טכניקה קטנה למילוי מצברים: 1. עוצמים עיניים ונושמים 3 נשימות עמוקות לבית החזזה. 2. חושבים על אור השמש- גוון זהוב נעים.. 3. מביאים לתודעה דבר אחד יפה/ טוב/ נעים/ בסדר- ומודים עליו. 4. נושמים רגיל וחושבים שמש.. 5. נושמים אור שמש.. 6. פוקחים עיניים. איך המרגש?? כדאי לתרגל אופטימיות ולחפש את הצד המאיר של החיים.. אוהבת אתכם...

אני כבר מבולבלת../images/Emo122.gif

פעם אומרים שהכי נכון לנשום לבית החזה ואחרים אומרים שהכי נכון לנשום לבטן. אז מה נכון?

שתו טמפו

פעם היה משקה בארץ, גזוז כזה כמו פנטה של היום, כתום בבקבוק עם קימורים והפרסומת שלו היתה פשוט - "שתו טמפו" המשפט של החברה´ על זה אמר "אומרים לך שתה טמפו אתה שותה ? ! . . . ? " מה אני רוצה לומר - תבדקי את לעצמך, מתי * איך , נכון לך לנשום. עם כל הכבוד והערכה לרצון הטוב לתרום ולהציע אור, מופיע בן אדם ואומר לך כך וכך, תקשיבי, תרגישי, תשאלי, תנסי ותחליטי. זה נקרא להדליק את האור - להיות קשוב, מחובר, שקט, חש, מזהה - קודם כל את עצמך, קודם כל את מה שיש לך בלב. משם כבר באה הבהירות, משם צומחות תשובות שנכונות לך. יום טוב, יום של הרבה עצירות קטנות לעצור לנשום ולהבטיח הקשבה לנשימה כמו שהיא לעצור וללעוס לאט, כן פשוט לטחון טוב את האוכל, הקצב האיטי עושה לנו טוב לעצור להתמקד באיזה שהוא קול מהטבע, לתת לאותו קול את מלוא המודעות שלנו יום טוב, אמיר אני מצרף מדיטציה שכתבתי - להצלחה וצמיחה אישית תודה על ההזדמנות

היגדים חיוביים ונשימה

לאמיר דרור היקר, המדיטציה שלך מצויינת. היגדים חיוביים שכדאי לתרגל אותם! אני כבר למדתי שמאחורי התרגול ישנה עבודה רבה שהיא דרך של בדיקה, יישום, התנסויות. לפעמים "קופצים כיתה" ולעתים- מפח נפש! זה טיבה של צמיחה וזה בסדר. נשימות עם אור הן בדיוק דרך לעצירה לרגע קט, למנוחה, דרך "לאסוף את עצמנו" ולהירגע לרגע והסכים להיזכר בדברים הנפלאים שכתבת. שנה טובה של שלווה, הרמוניה, שמחה ועשייה יצירתית!

הכי נכון זה ...

לנשום. ואת זה נראה לי שאת יודעת לעשות לבד. בכל אופן אני נושם בכל מיני צורות ועדין לא הגעתי להארה, * את האמת אני מנסה לתחמן: נושם לבטן ושהיא מתמלאת אז לחזה, ומה יוצא לי מזה??? הרבה אויר!! ולקינוח: " אני חושב מחשבות חיוביות"

תמייה

New member
לנשום אור!

נטע יקרה, נכון לנשום אוויר ואור גם לבית החזה וגם לבטן! כשמבקשים להיכנס להרפייה יושבים בנוחות, אפשר לעצום עיניים ולנשום למשל עמוק אך נוח לבית החזה. אפשר לשלב: אחד לבית החזה ואחד לבטן, לסירוגין. בהתחלה זה קצת מבלבל אבל נחמד לנסות. שלבי אור ותהיי בהרפיה ובתחושת ציפה.

למעלה