קצת אחרת.....

קצת אחרת.....

קיבלתי עכשיו עץ זית לא קטן ולא גדול .... שתלתי אותו בחצר ורציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום שיוכלו לתת לי שם טיפים איך לגדל עץ זית כי אני משקה אותו המון והוא עדיין מתייבש לו... עזרה בבקשה..

didosh3

New member
יבוא בעלי וייתן לך תשובה מחר

אל תתייאשי... הצעה חסרת ניסיון שלי- אולי לא להעביר לאדמה, אלא לעציץ גדול יותר, שהוא מבוקר יותר במחינת נוזלים וטפילים, אך עדיין מאפשר צמחיה וגדילה? ניסחתי כשאלה אבל את בטח ישנה עכשיו כבר.. לילה טוב לחברי הפורום.

חחחח קודם כל זה אתה ולא את....

שנית אני חושב שלהעביר לעציץ קצת לא אפשרי הוא יותר מידי גדול בשביל זה... מה אומר בעלך?

taltal ben zino

New member
תנאים לשימוש בעציצים

התנאים ה''רגילים'' לטפל העציצים הוא להניח במקום מואר אך בלי שמש ולהשקות פעם בשבוע.. תזכור- אני לא בטוחה אם התנאים מתאימים לגידול של הצמח הזה..

didosh3

New member
יש עציצים דקורטיביים

גדולים מאוד, מחרס, ואפשר להשיג בכל מיני גדלים. המחשבה שעמדה מאחורי ההצעה- אולי יש שורשים נוספים ליד העץ החדש, והם שואבים את מזונו ומימיו. בעלי: עץ שנשתל יכול "להתייבש" בהתחלה, ואח"כ יתאושש. שלושה חודשים עץ שלא מראה סימני צמיחה (עלים חדשים) ומתייבש, זה אבוד. תמשיך להשקות. העברה לעציץ תהיה זמנים בכל מקרה, כיוון שהעץ יתפתח ויבקע את הכלי. אה וסליחה על הטעות בזיהוי....

didosh3

New member
אוייש

אתה לא רוצה לדעת באיזה מזון אנחנו משתמשים... לאבא של בעלי יש לול תרנגולות, וזו התשובה! (הזבל שלהן, יבש ומהול במים- "המצאת" המאה) ובאותו עניין, האווזים שלו מכסכים לו את הדשא! כשאני רואה את זה זה מזכיר לי את סדרת הטלויזיה "הפלינסטונס"

למעלה