קצת איכות בפורום....

• פותח הנושא virs
  • פורסם בתאריך

virs

New member
קצת איכות בפורום....

אנשים תמיד להתחיל מפשוט !!! תקשיבו לי, יש לי טיפה ניסיון בזה אני מתעסק בגרפיטי כבר שנה וחצי עבודה אחת שלי...על שם "blah"

Znepsner

New member
נחמדות הסקיצות האלה

אין בהן עומס של פרטים... וגם לא מחסור... נעים לעין, למרות שהיית יכול לעבוד קצת יותר על מבנה האותיות אם תשאל אותי. ובכל אופן, דברים מסובכים שיעשו בכיף על הנייר... הקטע בלהתחיל בפשוט זה מתי שמעבירים לקיר. אז מסתבכים, הנייר זה לא כזה מסובך

virs

New member
אני ...

את השיעורי בית שלי עשיתי ... לעצב יותר את האותיות? לאאאאאאא אני עדין מתחיל אני מעדיף לעבוד עוד קצת על הבסיס שלי

fuckin shit

New member
לא חושב ...

גם על ההתחלה יענו עבודה ראשונה הייתה מסובכת חושרמוטה... אני עושה יותר ווילדסטייל ומה שוירס עושה זה פשוט אבל חזק אני לא מסוגל לעשות משהו פשוט ומפציץ....אני מסתבך זה מה שאני אוהב בווילדסטייל שגם אם זה לא ממש קשור גם ככה רב האנשים ה"רגילים" לא מבינים מה כתוב בדרך כלל אז אפילו קווים לא קשורים...הם עוד אישכהוא קשורים אני עוד מעט יסרוק אותם ויעלה

double M

New member
אישית אני חושב שהבעיה בווילדסטייל..

היא שוורייטרים לפעמים מגזימים ועושים מן תחרות כזו מי מכניס יותר חצים/פיתולים/קווים. זה לא מה שעושה את הפיס. תעבדו על סטייל, לא על כמות הסיבוכים בגראפיטי. וצריך להיות נאמן לצורה המקורית של הטקסט.

Steezo

New member
זו תופעה של טויס

שלאדם הרגיל שרואה את זה, רואה מלא חצים וכל זה וחושב "ואו"... אבל תראה את זה לוורייטר שיודע טיפה על מה הוא מדבר ויגיד שאתה טוי לפי האותיות... גם בשביל ווילדס חייבים שליטה בבסיס... ולכן כמעט לכל וורייטר מכובד יש שליטה בבסיס... זה עובדה..

fuckin shit

New member
אני חושה שאני מסודר אם הבסיס..

האותיות שלי (יותר באחרונות האחרונות כי משתפרים) הם באותו גודל אם אותו רעיון קיצר אתם יודעים מזה בסיס

Steezo

New member
שהאותיות באותו גודל

זה ממש לא הכוונה שמדברים על בסיס אלא יותר על שליטה במבנה של האות בלי התוספות... אלא שליטה באותיות עצמן...זה הבסיס של הבסיס...

fuckin shit

New member
נראה לי שהבנתי...

אתה יכול להעלות עבודה בווילד טובה? רק כדי להמחיש לי ממש על איך עבודה טובה של ווילדסטייל נראית..

Steezo

New member
SEW

תראה את המבנה של האותיות... זה הטעם שלי, ויחסית זה לא כזה "ווילד"... אבל זו דוגמא...

Levy AKA WRECK

New member
משהו שחבר שלי פה בארץ עשה...

זאת רק סקיצונת ממה שהבנאדם יכול לעשות....... B52 ז"ל (חרא של סריקה שנעשתה במצלמת אינטרנט....)

Steezo

New member
אפילו התלת מימד לא נכון ../images/Emo4.gif

ולא מדברים על האותיות...

shorty14

New member
בטח שיש...

הקטע זה שבארץ לא מודעים בכלל לגרפיטי ואין הרבה אמני גרפיטי... ויש אנשים שמצליחים לצייר דברים כאלה ומסובכים יותר ...על קירות.

למעלה