שמח לשמוע..
דוגרי ויאגרה... למה אתה ממשיך להגיב? הוא ממש לא שווה ת´זמן של אף אחד.... שארקי אל תגיב.. זה לא בא כדי להתחיל איתך משו... אני שואל אותך ויאגרה, אם אתה מאמין בלב שלם שהוא כל כך ילדותי (מה שדי נכון לאמר את האמת) למה אתה ממשיך להגיב ולהסביר לו כמה החיים שלו פאתטיים וחסרי ערך... כלומר..... לא עדיף לך פשוט לסיים את זה ???????????????????? Just a thought and as for you SharkMyster... אתה לא כזה מצחיק בן אדם... כלומר יש לך יציאות.. אבל... בשביל מה לתקוע את ההערות שלך (שבדר"כ ממש לא במקום ו/או קשורות לאותה הודעה קודמת) בכל מקום?!?!?! אה כן... ואנא ממך.. תתחיל לשים לב לשגיאות כתיב.. אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה מנסה לתת פסקאות (עאלק) מתוחכמות.. אבל מה... עם רמת הכתיבה והתחכום של ילד בכתה ג´. גם יש לך המון קפיצות בשפה.. (מרמה גבוהה לשפת רחוב) עכשיו כמובן שאתה יכול לתת קאמבק מאוד עלוב על זה שאני Dr. this and Dr. that בלה בלה בלה.. אבל השורה התחתונה היא.. שחוכמה והשכלה הם שני דברים מאוד חשובים שיש להתגאות בהם... ולא לשים אנשים ללעג כיוון שהם שולטים בשפה העברית, האנגלית ו.. הקמבודית (במקרים מסויימים). אמממ.. זהו בעצם, אני אשמח שארקי.... אם הפעם אני לא אראה תגובה שלך .... אה.. וכמובן שאם אתה רוצה לעשות "דווקא" אתה מוזמן בן אדם... אבל קח בחשבון שזה יראה באופן רשמי, שאתה בדיוק כל מה שכתבתי למעלה... -ליאור