קצת ארוך אז תסלחו לי אני נואשת

debbyb9

New member
קצת ארוך אז תסלחו לי אני נואשת

אני חייבת לפרוק..אז ככה, אני כבר 7 שנים לא בזוגיות מבחירה, וכנראה 3 שנים בלי סקס..כל הזמן חופרים לי תצאי תצאי..(רק לסדר ענינים אני גרושה + 2 גדולים) אני בת 45...נראת מאד צעירה ומתנהגת ככה..אז מה הבעיה? שאין לי מושג מה אני רוצה.מצד אחד החיים שלי מלאים ודינמיים ואחרי שנים של לבד מבחירה טוב לי ככה, מצד שני בא לי להרגיש מחוזרת..בא לי סקס טוב..אז מצאתי משהו כזה ואני לא שקטה..מה יש לי???
אני ממש מרגישה חסרת מנוח..בנוסף, היה לי הזדמנות להכיר בחור מקסים צעיר ממני אמנם ופיספסתי ועכשיו אני כועסת על עצמי...
אמרתי לכם זקוקה לאישפוז.
בבקשה תענו ברצינות ולא סתם,,אני ממש מתוסכלת ואין לי עם מי לדבר

Shamy

New member
את לא צריכה אשפוז

סתם מבולבלת וקצת מבוהלת, הרבה זמן לא היית בשוק הפו"פ(פנויים/פנויות) וזה אכן שוק,ג'ונגל אפילו...זה מבעית
פתאום את כבר לא לבד את צריכה ללמוד מחדש להתרגל להיות 2 ולא 1 וזה יכול קצת להלחיץ, אני מבינה אןתך
תנסי פשוט לא לתת לפניקה להשתלט ולרגליים הקרות לקרר, תדעי שזה מקור הפניקה ותלמדי להתמודד איתה ברוגע ושלווה ולהמשיך עם מה שאת באמת רוצה.
את תמיד מוזמנת לפרוק לא נשפוט מבטיחים, ממליתה גם להציץ ולהשתתף בתחוץ שלמעלה אודות חבילות ספא ...אחלה פרס

רואה 6 6

New member
אישה בגילך,אחרי נישואין+2 לא צריכה לדפוק חשבון לכלום.

קשר זה ענין של רצון ומה התוכן של הקשר הוא גם ענין של בחירה (רק סקס,רק אפלטוני וכד'...).
אם נעים לך בחיים כמו שהם אל תכפי עליהם שינוי. בשלב זה בחיים לא מזיזים את התחת למשהו שהוא פחות ממתאים לך בדיוק!

סקס זה לא מה שירגיע אותך.. אלא חבר לחיים.

זה לא סותר את העובדה שחבר לחיים צריך לעשות גם סקס שתאהבי אבל מה שיביא שלום ולנחלה הוא חבר נכון לחיים. חוסר המנוח שלך הוא חוסר היכולת למצוא את נמשבצת הרגשית הזו.
יש מישהו כזה? למה את מונעת את זה מעצמך?
את רוצה להיות מחוזרת ואהובה? תני את לבך לזה שיהיה לך רגש אליו, את לא תפספסי את האבחנה הזו.
זה לא קשור לגיל והלך רוח, זה קשור אלייך.
את יודעת מה את רוצה, רק שהרסה עצמי כלשהו השתלט עלייך ומניח לך מכשולים.
תתחילי לחשוב שאת ראויה לאהבה ולכל חבילת האושר הזה.
סקס הוא טוב אבל לטווח מאוד קצר, הוא לא אושר, הוא איזה פלסתר לדרך כדי להמשיך אותה.
קחי את המושכות לידיים ותראי מה את יכולה לעשות כדי לממש הזדמנויות נכונות לך.

מי שחופר לך ותורם לאי השקט שלך

הוא לא ראוי להמצא במעגל הקרוב לחייך. בלי קשר לאיך אחרים ואת שופטים את עצמך כדאי שהקרובים אליך יפרגנו בחינם
בלי קשר למצב ולא ביקורת לא מועילה שנכנסת לך ללב.

sagivi1

New member
אני חושב

שאת צריכה שיחזרו אחרייך וזה קורה,אז זה קורה OVER ואת מגיעה לשלב שדיי,ולכן את חושבת שיש לך משהו,וזה לא נכון פשוט את רוצה את הרעש בזמן הנכון והשקט בזמן האחר הנכון לך.את נראה לי אוהבת גיוון בחיים.
גם אני אוהב גיוון וגם אני מגיע למצבים כאלה שבא לי משהו ואחרי זה נמאס לי מזה ומשנה כיוון בשניה.
אין לך מה לכעוס זה תקופה,כנראה שבאותה תקופה לא רצית,ועכשיו את מתחרטט כי בא לך,גם זה יעבור מבטיח.
ואין לך מה להיות מתוסכלת לדעתי את צריכה לדבר ולפרוק,זה יעשה לך טוב.

debbyb9

New member
כמה שאתם צודקים

אתמול הייתי בדייט שבאמת היה מדהים מכל הבחינות..הבחור הראה סימני התעניינות וכו'...(לא היה סקס)ומאז שקט..אני כל כך שונאת את השלב הזה, אני לא טובה במשחקים..לחכות לשמוע לא לחכות מה יהיה?
למה אי אפשר להיות אמיתיים?
דווקא איתו הייתי מוכנה להפגש שוב

sagivi1

New member
אז למה שלא תנסי בשנית.

מה הכוונה שלך לשקט? בהמהלך הדייט או אחרי הדייט?
ולמה את חושבת שזה לא אמיתי?

debbyb9

New member
אני מרגישה כמו נערה עם כל המשחקים האלה

התכתבנו הבוקר קצת ומאז שקט ואיך שאני כותבת את זה , זה נשמע ממש דבילי, כאילו מה אני רוצה שהוא ינדנד...ומצד שני כן בא לי להרגיש מחוזרת
דבילי? לא יודעת החיבור היה מושלם אבל שוב ייתכן שזו אני..

sagivi1

New member
אמממ

אם היה טוב אני בטוח שהוא יכתוב לך וידבר איתך,את יודע ביום יום אנשים עובדים וזה לא קל.
לנדנד לפעמים זה לא כיף,ככה אני מרגיש בתור גבר.
זה לא דבילי,את רוצה ומרגישה צורך שיקרה משהו,אבל את גם צריכה להיות סבלנית לדברים.
אם הרגשת חיבור טוב זה מעולה,זה לא בא סתם,זה אומר שהיה בו משהו שחיפשת וזרם לך.
מציע לך להיות סבלנית,וגם לבחורה מותר קצת לחזר אבל קצת כדי שגם הגבר ירגיש שכן רוצים אותו.

את עוברת מ"לא רוצה זוגיות"

ל"למה הוא לא מסמס לי כל היום"..
&nbsp
יש הרבה באמצע- נסי למצוא את האיזון שיתאים לך, וקצת לאט יותר מבחינת הציפיות שלך.

שלום

חכי שתמצאי את האדם המתאים לך שתהיה לך אתו אהבה בגלל התאמה, ואז תיהנו מהקשר ומכל הקשור אליו. אולי אז גם חייך יהיו עוד יותר מאושרים.
&nbsp

למעלה