קצת ארוך אשמח לעזרה
שלום,
הילדה שלי בת 7.5 חודשים (בת ראשונה)
היא נולדה יחסית קטנה: משקל 2.800, היקף ראש: 33 ס"מ וגובה 48 ס"מ
עד גיל 5 חודשים היא רק ינקה היא עלתה במשקל בקצב איתי וכן בגובה ובהיקך ראש (בגיל 5 חודשים היא שקלה 5.5 קילו, היקף ראש 39 וגובה 60 ס"מ
בדיוק אז במשך כמה ימים היא שילשלה ובאיזה שהוא שלב לא הסכימה יותר לינוק ולא פשוט לא אכלה כלום, נשלחנו לבית חולים, לא האריך בכל מה שהיה ביצאו בדיקות חומרים מחזרים שיצאה חיוביץ ועברנו לת.מ.ל. נוטרמיגן.
הנקודה היא שאני לא יודעת להצביע בדיוק אבל יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר גם ככה.
יש ימים שהי מאד רעבה, יש ימים שיש לה המון יציאות וכן היא משלשלת ממש הרבה. מה גם שהיא לא עלתה הרבה מאז עבר חודשיים וחצי כרגע היא שוקלת 6.715, עיקך ראש 40.2 וגובה 61.8.
ובעיקר היא ילדה מאד מאד מפותחת אבל יש זמנים שהיא מאד לא רגועה ולא עוזר כלום כדי להרגיע אותה זה נראה כאילו משהו מפריע לה.
אני רק יציין שבמשפחה יש הרבה אלרגיות
3 מתוך 6 האחים שלי גדלו על נוטרמיגן ולא הנקה כי הי אלא הייתה להם טובה, אחד מהם גם זנהלא עזר והוא כמעט לא גזל עד שהוא עבר למשהו יותר מפורק (לא זוכרת את השם) חלק אלרגים מאד עד היום
בנוסף יש לי אח צילאק וכמה אחיינים עם רגישות מאד חזקה לחלב שעוברת עם השנים.
אני קצת עובדת עיצות ולא יודעת מה אני צריכה לעשות?
מה לא בסדר? ואיך אפשר לשנות את זה?
תודה מראש, וסליחה על האורך
שלום,
הילדה שלי בת 7.5 חודשים (בת ראשונה)
היא נולדה יחסית קטנה: משקל 2.800, היקף ראש: 33 ס"מ וגובה 48 ס"מ
עד גיל 5 חודשים היא רק ינקה היא עלתה במשקל בקצב איתי וכן בגובה ובהיקך ראש (בגיל 5 חודשים היא שקלה 5.5 קילו, היקף ראש 39 וגובה 60 ס"מ
בדיוק אז במשך כמה ימים היא שילשלה ובאיזה שהוא שלב לא הסכימה יותר לינוק ולא פשוט לא אכלה כלום, נשלחנו לבית חולים, לא האריך בכל מה שהיה ביצאו בדיקות חומרים מחזרים שיצאה חיוביץ ועברנו לת.מ.ל. נוטרמיגן.
הנקודה היא שאני לא יודעת להצביע בדיוק אבל יש לי הרגשה שמשהו לא בסדר גם ככה.
יש ימים שהי מאד רעבה, יש ימים שיש לה המון יציאות וכן היא משלשלת ממש הרבה. מה גם שהיא לא עלתה הרבה מאז עבר חודשיים וחצי כרגע היא שוקלת 6.715, עיקך ראש 40.2 וגובה 61.8.
ובעיקר היא ילדה מאד מאד מפותחת אבל יש זמנים שהיא מאד לא רגועה ולא עוזר כלום כדי להרגיע אותה זה נראה כאילו משהו מפריע לה.
אני רק יציין שבמשפחה יש הרבה אלרגיות
3 מתוך 6 האחים שלי גדלו על נוטרמיגן ולא הנקה כי הי אלא הייתה להם טובה, אחד מהם גם זנהלא עזר והוא כמעט לא גזל עד שהוא עבר למשהו יותר מפורק (לא זוכרת את השם) חלק אלרגים מאד עד היום
בנוסף יש לי אח צילאק וכמה אחיינים עם רגישות מאד חזקה לחלב שעוברת עם השנים.
אני קצת עובדת עיצות ולא יודעת מה אני צריכה לעשות?
מה לא בסדר? ואיך אפשר לשנות את זה?
תודה מראש, וסליחה על האורך