קצת באיחוררר... אבלללל...

SuperStar666

New member
קצת באיחוררר... אבלללל...

טוב, זה פרוייקט שהיה לא מזמן, והחלטתי לקחת את היוזמה בידיים ולעשות עם זה משו.. בכל מקרה, יקירתי המצולמת, אם תראי את ההודעה... תמסרי למאפרת שלך שאני מאוד מקווה שהיא פרשה מהתחום, האיפור הזה מאוד, מאוד מאוד, מאוד לא הולם אותך... יכלת לצאת ה-ר-ב-ה יותר יפה עם איפור נכון.

ran refael

New member
צריך להזכיר שזו מצגת GIF

נדרש להגדיל את התמונה ולהמתין מס' שניות על מנת לראות את השינויים
עבודה נהדרת

SensaiToro

New member
אני דווקא חולק עלייך במקרה הזה

העריכה לא מחמיאה לה, היא נראית מפלסטיק, בצורה השלילית של זה, ההצרה של המותניים יצאה בצורה כזו כך שנראה שיש לה גוף משולש (כתפיים רחבות) והעריכה של הפנים לא מחיאה לה לדעתי.. \= מה שכן הצבעים הרבה פחות עגמומיים מהמקור, אבל זה פשוט נעשה בצורה מוגזמת לטעמי..

SensaiToro

New member
אני דווקא חולק עלייך במקרה הזה

העריכה לא מחמיאה לה, היא נראית מפלסטיק, בצורה השלילית של זה, ההצרה של המותניים יצאה בצורה כזו כך שנראה שיש לה גוף משולש (כתפיים רחבות) והעריכה של הפנים לא מחיאה לה לדעתי.. \= מה שכן הצבעים הרבה פחות עגמומיים מהמקור, אבל זה פשוט נעשה בצורה מוגזמת לטעמי..

SensaiToro

New member
פה העריכה נעשתה עם טעם והוסיפה

צבע וחיים לתמונה... המצח נראה קצת מבריק אבל יכול להיות שזה רק בגלל שיש לי את הרפרנס זה נראה לי מוזר, ואם לא הייתי יודע איך נראה המקור לא הייתי מתלונן בכל מקרה פה זו כבר עבודה טובה! :)

SuperStar666

New member
האישה זוועתית?!

אני מקווה שאת צוחקת, אני חושבת שהיא אחת היפות בסוכנות: (היא אפילו בניהול אישי אצל רוברט!) http://www.roberto.co.il/web/card.asp?id=104

טוב אם אתה אומר....

הראשונה בכלל לא משהו אבל התכוונתי לזה ששלח עוד תמונה של איזו דוגמנית נוראית עם הצלעות בחוץ..היא זוועתית היא מזכירה שלד חי

L I E L 1

New member
העיניין של האיפור ידוע..

אבל אני ניראית קצת מעווטת בתמונה שהצרת אותי.. חפיף... בכלל לדעתי גם האיכות של התמונה לא משהו, אלו היו צילומים של הרגע האחרון לעיתון ולא הייתה לנו מאפרת מקצועית זמינה..

SuperStar666

New member
בעיקרון....

הצילום עצמו זוועתי, הפוזה לא טוב, האיפור לא טוב... זו ממש תמונה לא טובה מבחינת איכות וכו'.. לכן די קשה לערוך תמונה כזו, גם אין כ"כ חשק לערוך אותה :) שזה לא פחות חשוב.

למעלה