קצת באיחור, אבל כמה תמונות בקשר

קצת באיחור, אבל כמה תמונות בקשר

להרצל... הבית שנלד, וכבר לא קיים, כי המשיכו את הרחוב WESSELENYI

לפי המפה רואים, שעל יד

בית הכנסת DOHANY הייו בניינים, בזמנו, ועל יד הבית כנסת ממש הייה הבניין שבתמונה

וצילום שלו מ: 1875 כתלמיד

גימנזיה, בבודפשט (שנתיים קודם לכן חיברו את העיר, מערים -BUDA OBUDA, PEST

עב

New member
אווה - בפינה הימנית על הגג

יש מתקן שנראה כמעט כמו אנטנה של טלוויזיה, דבר לא מתקבל על הדעת כמובן... אז לא אנחנו הרסנו את הבית בו נולד הרצל? דווקא מתאים לנו להרוס.

../images/Emo6.gif הבית SCHIFFER SAMU

בצד השיני... מעניין "האנטנה" סוף-סוף סיימתי את המאמר (32 דפים, אבל קרתי לפחות 3000 דפים, לפני שכתבתי את חלק ההיסטורי, שלא יותר משליש של המאמר...אבל הייה מעניין מאוד ללמוד דברים) הבלגן חוגג בהונגריה, כבר אמרו עלי את הכל, חוץ מ: URINO. כמו שחבריי אמרו, שונים אותי, כי אני הראי שלהם על החוסר יכולת שלהם... ידידה שלי, מגרמניה (היא יהודיה) מלווה צוות צילום מהטלויזיה הממשלתית, הגרמנית, שמצלמים סרט על אזור רובע היהודי בפשט. היא סיפרה על כל המעמץ שלי, לשמור על אופי האזור... באוקטובר יקרינו את הסרט, וחשבתי, שאולי הייה כדאי להביא גם לארץ.

ברק 188

New member
ל- אווה עמיחי ...

קודם כול החריצות והניחרצות באופיך וכול הבכוד לך, אבל רק תזכורת אחת לידע אותך האוטובוס לצפת עוד ממתין לך בתחנת הרכבת ת"א .

עב

New member
כשירצו לפנות את האוטובוס מהרחבה

כדי לבנות במקומו איזה מגדל מכוער, אז אווה תכנס לפעולה. וברצינות אווה, הצטערנו מאוד מזה שלא הגעת. להתראות בשנה הבאה, או לפני כן, מה שיבוא קודם.

מתי את נוסעת להונגריה?

בסוף אוגוסט (כאשר הלקוח שלי כבר לא יהיו כאן) כנראה צריכה לנסוע, לשבוע, לכמה פגישות...

אני יודעת....../images/Emo52.gif

הלקוחות שלי מארצות הברית נמצעים כאן, והימים שלי משועבדים לגמרה מאז...תמין לי, הייתי שמחה לנסוע לצפת, מאשר לקרית מלכי למסגריה...

עב

New member
אווה אני נוסעת ב- 2 בספטמבר

בשלושה ימים ראשונים לסלובקיה ואח"כ שבוע בבודפשט. רוב הזמן יוקדש למחקר המשפחה שגרה בכפרי מחוז נוגרד מ - 1840, אבל הדור השני והשלישי עברו לבודפשט כבר בשנות השמונים של המאה ה - 19. הם גרו בעיקר ברובעים השישי והשביעי ואני רוצה לגלות אותם ואת האווירה שהייתה בהם בעבר. יש הצעות? טיפים? אשמח לקבל! זוכרת שקבענו פעם פגישה בתל אביב? היום אנחנו מזכירים לך כל מיני פגישות

ברק 188

New member
לנוסעת ...../images/Emo160.gif

בשני(ת) עם החוש השישי שתרגיש ברקיע השבעי BKF

רק יכולה לקנה בך, שעושה מחקר

על המשפחה שלך...אלה הדברים, שאצלי מתוכננות לאחר גיל 80 - אם ישאר לי זמן על יד לימודי התנך...אולי דור הבאה... אין לי מושג, אך עושים את זה..

למעלה