קצת באיחור, אבל עדיין

inbarIL

New member
קצת באיחור, אבל עדיין../images/Emo26.gif

איך אני יכולה לוותר על זה?
אז יאללה אנשים, לטס סי מה הולך עם השבוע שלכם
5 דברים טובים שיש לכם השבוע:
4 משימות שיש לכם השבוע לעשות:
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע:
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע:
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך:
שבוע טוב יקיריי. מי יתן שיהיה שבוע קצת יותר שקט..

inbarIL

New member
"אני נזהרררררר אוהוווווווו

מדבר עם השדים שלייייייייייייייי אני מזמין אותם עמוק עמוקקקקק מתחת לסדיניםםםםםםםםםםםםםםםם"
5 דברים טובים שיש לכם השבוע: -הצגה היום. -לסיים עם מחשבת -לסיים עם מת' ועם המבחנים למחצית
-דמדומים שוב
-חברים..
4 משימות שיש לכם השבוע לעשות: -ללמוד -ללמוד -ללמוד -ללמוד
3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: -כרמל[הלוואי
] -אולי שיר -המורה שלי לפיתוח קול.
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -שכרמל תחזור ושהכל יהיה בסדר. -שהמלחמה תסתיים.
ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: -"פייט" של עברי.

עזבי היא בטח עייפה ../images/Emo6.gif

קראה כרמל חשבה כרמיאל. ענבר בושי לך, תראי מה את עושה לאנשים איך את גורמת להם להתבלבל.

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרבה זמן לא צחקתי ככה

../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif

זה בדיוק מה שקרה... וזה לא מצחיק!!!! זה רק מראה כמה אני רוצה שענברי תבוא כבר!!11
עד כדי כך שאני הוזה! חיחי לפחות היא נלחצה סתםסתם.

amitshilo

New member
כןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני בעד בעד בעד!!!

בואי כבר!! עוד מעט אני אקרא "כפר ורדים" כשתכתבי.. ממ... ממ... לא יודעת נו><

"אין דברים כמוך"../images/Emo23.gif

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: 1. הזמן לסקי מתקצר
2. אין מבחנימוס
3. הרצאה על אריק איינשטיין בשלישי
4. קונים מדרסים
5. בלט
4 משימות שיש לכם השבוע לעשות: 1. לסדר מדרסים 2. לשלם 3. לארוז
4. לדבר עם ההורים על ההופעה 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: 1. אנשים חדשים ומקסימים וחתיכים
2. שכב"גוס 3. היא
2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: 1. שיהיה כיף
2. שאני אמצא מחליפה ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: 1. מה שהוא אמר לי, שגרם לי להפסיק לחכות...

אנחנו האלוהים של השירים שלנו.

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: -לחזור לכיתה שלי. -למצוא עוד 4 נוספים ולחזור אליכם? [מה שלא יקרה] 4 משימות שיש לכם השבוע לעשות: -ללמוד בלי הפסקה. -להפרד מאחותי
-לכתוב. -לנקות את החדר שלי שנראה כמו דיר חזירים. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: -את הכיתה,שראיתי כבר היום. -את אריאלי שלי
-אין עוד. 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -שייגמר כבר כל הסיוט הזה. -שידחו לנו את כ-ל הבגרויות חורף,כולל היסטוריה שהכי חונק אותי. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: חיוך? התחלתי את השבוע עם אזעקה ב7 בבוקר ונפילה של כמה דקות הליכה ממני. אבל בכל זאת.. כנראה אמא שמחזקת תמיד.

"כשאני אגדל אני אהיה כמו כולם.."../images/Emo9.gif

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: -לפגוש את אליעד -יום פעילות - קניות עם אמא - לילה לבן בסופ"ש - ימי הולדת :) 4 משימות שיש לכם השבוע לעשות: - לחפש עבודה ד-ח-ו-ף! - לסדר את החדר - קניות עם אמא [תאמינו לי זאת משימה
] - לדבר עם אנשים מעצנים. 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: - אליעד -טרגר - בופי 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: - לילה לבן בשבט
- שהוא ידבר איתי.. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: - הוא.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Miss Nat

New member
השבוע שלי :)

5 דברים טובים שיש לכם השבוע: - אודישנים במשחק למסיבת סיום -אולי לצאת לאנשהו עם החברה אבל לא נראה לי כי אני חולה :/ - לנוח - להפגש עם מישהי שהיא כמו סבתא בשבילי שלא ראיתי הרבה זמן :) - להשלים חומר וללמוד למבחן באזרחות 4 משימות שיש לכם השבוע לעשות: - לנקות -ללמוד -לישון -ללכת לרופא 3 אנשים שאתם מחכים לפגוש השבוע: חברים משפחה מישהי שהיא כמו סבתא :) (כן אני יודעת שחזרתי על עצמי) 2 דברים שהכי הייתם רוצים שיקרו השבוע: -להפסיק להיות מוטרדת ולהכנס למחשבות -שהמלחמה הזו תגמר מה שלא נראה לי יקרה בזמן הקרוב. ודבר אחד שגורם לכם להתחיל את השבוע עם חיוך: אמא שתמיד עושה לי מצב רוח טובבב :)

../images/Emo214.gifאני רק לא מבינה דבר אחד..

למה בזמן שאני חולה, כולם מספיקים להיות חולים ולהבריא, ורק אני ממשיכה להיות חולה
מחלה מעפנה, תעופי ממני
(ואין, פשוט אין על אמא!)

amitshilo

New member
אני איתך../images/Emo7.gif

הייתי בריאה ל-4 ימים, וחזרתי להיות חולה! זה נוראי! אני רוקדת טיפה ומתמוטטת! בא לי לחזור לרקוד וללמוד ולתפעל כמו שצריך
שונאת להיות חולה. שונאת.

למעלה