קצת באיחור אבל עדיף מאף פעם לא...

קצת באיחור אבל עדיף מאף פעם לא...

אז הייתי בביריד המותגים בבנייני האומה בירושלים.. מה היה? בלאגן, אנשים והרבה, איכסה, פכסה, מוזיקה טובה, בגדים יפים, הנחות גדולות, מותגים, איפור, בישום, כאב גב, שקיות בגדים וזהו... מה לא היה? בגדים שחיפשתי, סדר, ניקיון, מרווח מחיה לכל אדם, נוחות, קולקציות חדשות.. ולסיכום:
מה קניתי משם? 4 חולצות טריקו צמודות של קבוצות כדורגל כמו איטליה ואנגליה= 4 במאה. שתי חולצות "מכןולא" שאחת היא קשירה אדומה עם נקודות לבנות והשנייה רשת כחולה כהה של קבוצת כדורגל ורשום מקסיקו= 1+1 וזה עלה 70 ש"ח. חצאית מקומטת בצבע שחור ואדום מפיוטה נראה לי או מ"מדנס"= 100 ש"ח. שתי חולצות מ"טיאנדטי"= נראה לי 70 ש"ח. מייקאפ שמתאים לקיץ. וזהו!!!! מי שהיה שם- מה דעתכם? נהניתם?קניתם? פרטו ונמקו..

שכחתי להגיב.. סורי../images/Emo9.gif

אז דבר ראשון - אחלה סיכומון
קבלי ח"ח על הדיווח המתומצת שרשמת לנו
דבר שני - תתחדשי

jenngirl

New member
רציתי ללכת:p../images/Emo82.gif

בגלל החום לא יצאתי. איכס עם כל הזיעה והגועל של האנשים.

Rinushkaa

New member
גם אני הייתי!!!

וגם אני קצת באיחור אבל אתם תסלחו לי נכון? אז כמו שבובה כתבה (הילה נכון? אחח.. אני גרועה בשמות!!) באמת היה קצת מ-א-ו-ד צפוף אבל היו מלא מבצעים ומחירים טובים:
TNT הכל ב20 ש"ח (ביום חמישי החולצות 20 ומכנסיים 49, ביום שישי הכל הפך ל20..) אני קניתי סטרפלס ירוק זית עם כיתוב זהוב ושני זוגות תחתונים שניהם הכל ביחד = 40 ש"ח.
YOOP ארבעה פריטים במאה ש"ח- גם חולצות וגם ג'ינסים. אני קניתי 4 זוגות מכנסיים(25 ש"ח כל אחד). לאחד נשבר הרוכסן אז קיבלתי עוד הנחה של 10 ש"ח כלומר מכנס אחד עלה 15 במקום 25. הכל יחד = 90 ש"ח. כמה כבר עולה להחליף ריצ'ר'ץ?
RenuAr חולצות פשוטות ב20 ש"ח. חצאיות/שמלות 2 במאה. שאר הבגדים (חולצות/טרנינגים/מכנסיים/ג'ינסים) 3 במאה. אני קניתי חצאית ושמלה, חולצה שחורה קצרה מחויטת כזאת(40 ש"ח), מכנס חאקי קצר לאבא(30 ש"ח). הכל ביחד = 170 ש"ח.
KenVeLo: 1+1 חינם (הזול מביניהם). אני קניתי לעצמי 2 זוגות כפכפים ב10 ש"ח, 2 חולצות שחורות המפורסמות של קנבלו לאח שלי ב80 ש"ח ועוד שתי גופיות לאחי ב80 ש"ח ( כל חולצה 40 ש"ח, כל זוג כפכפים 5 ש"ח)
Lee Cooper כל הג'ינסים 100 ש"ח.
Grip החולצות 5 במאה. מכנסיים וג'ינסים 2 במאה. קניתי גופיה ירוקה ב20 ש"ח וקיבלתי תיק מתנה.
משביר מחסני אופנה 60% הנחה על הכל. 10% נוספים לחברי מועדון
FOX מכנסיים קצרים וחולצות ב20 ש"ח. בגדי ילדים ב10 ש"ח. היתר אני לא זוכרת. אני קניתי 3 מכנסיים קצרים = 60 ש"ח.
Keds 50% הנחה
חנות לא ידועה - חגורות ב20 ש"ח. ביום שישי זה הפך ל10 ש"ח. קניתי 3 חגורות = 30 ש"ח.
חנות לבגדי ים - Arena מאה ש"ח. פילפל 200 ש"ח. כל השאר אני לא זוכרת כבר. אולי אחרכך אני אפרסם תמונות

Rinushkaa

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

רק בשביל פרופורציה: מכנס של YOOP עולה בד"כ 220-250 ש"ח אני קניתי ב25. חצאית של רנואר עולה כ150 אני קניתי ב50. השמלה של רנואר עלתה 160 ואני קניתי ב50. מכנס קצר של פוקס עולה 60-100 (ג'ינס - בד רגיל) אני קניתי ב20. גופיה של גריפ עולה משהו כמו 70 ואני קניתי ב20. תחתון של TNT עולה 34 ש"ח אני קניתי ב10. חולצה של כןולא עולה 80 ואני קניתי ב40. (המחירים לרוחים מהתוית עצמה - לא מניחושים..) אז אולי זה "עודפים" ואולי זה לא הקולקציה הכי אחרונה, אבל זה יושב ונראה פצצה וזה הרי מה שחשוב באמת!!! שיהיה לכולכם לילה טוב!!!!

למעלה