קצת באיחור - התפקדו נא

איף

New member
קצת באיחור - התפקדו נא ../images/Emo140.gif

שם: עיר/אזור מגורים: תאריך לידה עברי/לועזי: שיר החודש שלכם (של מאיר) שיר החודש שלכם (לא של מאיר) איך אתם מעבירים את החגים? ציפיות, משאלות, בקשות לחודש הקרוב: מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה?
שתהיה שנה מעולה! גמר חתימה טובה!

honey pie1

New member
../images/Emo15.gif

שם: נועה עיר/אזור מגורים: רמת גן תאריך לידה עברי/לועזי: 1.1 שיר החודש שלכם (של מאיר) אל נורא עלילה שיר החודש שלכם (לא של מאיר) live and let die איך אתם מעבירים את החגים? קצת נסיעות, התנדבות במד"א, פרוייקטים מבית ספר, וסתם בילוי עם חברים... ציפיות, משאלות, בקשות לחודש הקרוב: לנוח מספיק לקראת החזרה לשגרה ולהיות בכמה הופעות שאני מאוד רוצה להגיע אליהן מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה? שתמשיך כמו שהיא התחילה:) שנה טובה לכולכם

ms pizza

New member
../images/Emo140.gifשנה טובה

שם:יסכה עיר:רחובות תאריך לידה: א' חשוון (10.10) שיר החודש של מאיר : אל נורא עלילה (בהשפעת הימים הנוראים), שמע קולי
שיר החודש לא של מאיר: הממ...לך אלי (בנוסח התפילה) , אודה לאל-אהוד בנאי החגים-עוברים בכייף עם משפחה,חברים, בבית הכנסת ועם הרבה הרבה הרבה הרבה ( יותר מדי!) אוכל !
משאלות וציפיות לחודש הקרוב-טיולים ( טיול סוכות עם חברים) , אירועים משפחתיים , הופעה של דניאל זמיר מארח את אביתר בנאי, ויומולדת . איחולים לשנה הקרובה- ממ..שתהיה טובה ושמחה מאוד שיהיה לכולם שבוע מצויין ושנה מעולה מאוד !

איף

New member
מתפקדת

שם: יסמין עיר/אזור מגורים: קרית אונו תאריך לידה עברי/לועזי: 4.7.83 , כ"ג תמוז שיר החודש שלכם (של מאיר): בערך כל הדיסק "שמע קולי"
...החגים משפיעים. שיר החודש שלכם (לא של מאיר): "דברים שרציתי לומר" בביצוע של הרכב מגניב בשם בוסה. איך אתם מעבירים את החגים? מנסה לסיים את התואר שלי, עובדת, אוכלת, משפחה, מוסיקה. עוד? ציפיות, משאלות, בקשות לחודש הקרוב: לסיים לכתוב את העבודה הסמינריונית שלי בתקווה שהיא תצא טובה. אני כותבת עבודה סמינריונית על חיילי צד"ל. הם אנשים מרתקים ויקרים ביותר! מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה הקרובה? בריאות, פרנסה, אושר רב - בעיקר לאחרים אבל גם לעצמי

תמרי35

New member
../images/Emo98.gif

שם:תמר תאריך לידה:אוטוטו יומולדת 22 שיר החודש של מאיר-כמה אהבה !!!!!! שיר החודש לא של מאיר :הממממממממממ............................בלוז כנעני-אהוד בנאי החגים נגמרו היום - עם משקל עודף , והרבה שעות משפחה (היה כייף !) שנה מעולה לכולם ( מקווה שלא מאוחר מדי לאחל..)

למעלה