קצת באיחור כנראה אבל לגבי הקונסולות החדשות

קצת באיחור כנראה אבל לגבי הקונסולות החדשות

בכלל לא שווה רכישה.
האקס בוקס סקורפיו יהיה חזק יותר מהפרו. עם כוח של 6 טרה פלופס לעומת 4.2 טרה פלופס בפרו.

זה רק מראה שהמחשב ניצח. נשבר עידן הקונסולות פעם ב 7 שנים.

אני מסכים איתך בהחלט הקונסולות המשודרגות מיותרות.

שנה וחצי אחרי שהסקורפיו ייצא כבר יהיו לנו פרטים קונקרטים על הPS5 כמו חשיפה של דמואים טכנים או לפחות פרטים קונקרטים על מתי הוא צפוי להגיע
הפס4 ניאו מיותר לדעתי. העיצוב שלו גרם לכך שבשבילי הוא לא שיקול גם כאשר ואם הPS4 שלי ימות, אני אעדיף את הסלים/סופר סלים ווטאבר, מה שיהיה בשוק שיהיה הכי פחות רועש.

ועדיין לדעתי אנחנו צריכים לשמוח על הקונסולות המשודרגות האלה אפילו במעט, כי לא כל האנשים שיהרס להם הפס4 המקורי, יעדיפו ללכת על סלים, חלקם ילכו על הניאו השמן בשביל הבוסט הקטן בעוצמה, ואני שמח שיש לנו אופציות בחירה :)

eran_le

New member
להיפך, לדעתי מצויין שהם משדרגים מהר ולא מחכים שנים

אם הקונסולות יפגרו בצורה עצומה טכנולוגית כמו שקרה בדור הקודם, הן ייכחדו מהר. זה גרוע שמגיעים למצב בו החומרה מגבילה ומפגרת אחר התוכנה, ובשנתיים האחרונות לפחות בדור הקודם זה מה שקרה. לדעתי זה מצויין שהם יעברו למוד של פיתוח באיטרציות של דגם חדש כל שנתיים או פחות, תוך שמירה על תאימות לאחור וללא יותר מדי שינויים מצד המפתחים.
כצרכן אשמח לקנות דגם חדש תמורת יכולות משופרות. הרי אין לנו בעיה להוציא המון כסף ולעיתים קרובות יותר על טלפונים חדשים, אז אני מאמין שיהיו מספיק צרכנים שישדרגו את הקונסולה. הם בנוסף שומרים על הדגם הקיים לטווח ארוך, כך שהם לא מכריחים אף אחד לעדכן או לשלם יותר כשהוא קונה דגם חדש, שזה הכי טוב שיש...

מישהו 2

New member
לדעתי, יותר מדויק - לא שווה שדרוג.

כל מי שיגיד לי שהוא מעוניין לרכוש קונסולה עכשיו אמליץ לו לחכות ללכת דווקא על ה- PRO. (או אם סבלני מספיק, לסוקרפיו) כי עבור תוספת הכסף הוא בהחלט יתרום קצת ביצועים גרפיים ו- FPS משופרים יותר על כל מסך.
&nbsp
לא קונים אותו בשביל HDR, כי כל קונסולות ה- PS4 יתמכו בזה. ולא קונים אותו בשביל 4K, כי ה- 4K עדיין לא טבעי, ולרוב האנשים אין מסך מטורף של 4K בבית.
(דרך אגב גם הטלוויזיות שהן 4K הן למעשה קצת פחות מזה ברזולציה).
אז מה שנשאר לפרו זה שקונים אותו בשביל ביצועים טובים יותר של טלוויזיות רגילות.
&nbsp
אני מסכים איתך שאורך החיים של הקונסולות הוא היתרון הגדול ביותר שלהם, והוא מתחיל מעט להיסדק. אני באופן אישי החלטתי לקנות מחשב גיימינג מבוסס GTX1070 ממש בקרוב.
פשוט שמתי לב שאני מחכה נורא הרבה במסכי טעינה, ושחברות המשחקים שמות דגש על רזולוציה במקום FPS יציב, וחסר לי נורא משחקי אסטרטגיה ושימוש בעכבר למשחקי RPG למינהם אז נשברתי ואני עוד פעם חוזר ל- PC.
&nbsp
את ה-PS4 אני כמובן אשאיר בצד בשביל הבלעדיים, ובשביל נארוטו ודרגון בול. (יש משחקים שלא משנה כמה כרטיסי מסך תשים במחשב המפלצתי שלך, הם לא ינצחו את החוויה של הקונסולות, משחקים ספורים)

eran_le

New member
ידוע אם משחקים קיימים ללא פאטץ׳ ירוצו טוב יותר על ה PS4 Pro?

משחקים שיקבלו גירסאות חדשות מיוחדות לקונסולה החדשה ייראו טוב יותר עליה, זה ברור. השאלה היא, האם משחקים קיימים ירוויחו מ FPS יציב יותר? מדי פעם נתקלתי במשחקים שפה ושם מקרטעים בסצינות מורכבות במיוחד, למשל Bloodborne או AC. הם ירוצו חלק יותר על ה PS4 Pro גם אם לא יקבלו תיקון מיוחד?

מישהו 2

New member
זאת שאלה מעניינת, אני לא באמת יודע

משחקים שלא פותחו להם גרסאות מתאימות שינצלו את כוח העיבוד הנוסף של ה- PS4 פרו, בטוח שלא יציגו שום הבדל משמעותי. מבחינה גרפית לא אמור להיות שום הבדל.
החברה שעומדת מאחורי ה- witcher 3 כבר הודיעה שהם לא מתכוונים להוציא שום פאצ' תאימות עבור ה- PS4 פרו לדוגמה.
&nbsp
עם זאת, אני מאמין שיתכן שמשחקים מסוימים (מאוד) ירוצו ב- FPS יציב יותר על הפרו גם ללא שום פאץ' או עדכון. ואני לא מדבר על הבדל של בין 30 ל- 60 FPS.
אלא יותר משחקים כמו שנתת דוגמא שיש בהם סצנות שה- FPS רוקד בהם ל- 20-28
אז בפרו זה יקרה קצת פחות. בהבדלים עדינים.
המשחקים שזה יקרה בהם סתם כך, נראה לי גם יהיו מולטי פלטפורם. בלעדיים גם ככה יקבלו פאצ'ים.
החשיבה שלי מאחורי זה היא שמשחקים כאלה בכל זאת פותחו במטרה לרוץ על 30 FPS. והעובדה שיש בהם ירידות וקרטועים זה קצת כמו באגים לא מתוכננים שפתאום יחדלו מלקרות ברגע שיהיה להן כרטיס מסך מעט חזק יותר לעבוד איתו.
אבל אני לא יכול לחתום על זה, זה פשוט נשמע לי כזה הגיוני.
&nbsp
אפשר לחכות ולראות כשהמכשיר יגיע לשוק
&nbsp
&nbsp

למעלה