קצת באיחור

Fleddermaus

New member
קצת באיחור

הזדעזעתי לראות, מישראל, את ההתנהגות המבזה והברברית של אוהדי הפועל ת"א בשירוקי ברייג, בוסניה, לפני 10 ימים. השלכת אבוקות, שריפת כיסאות באצטדיון, ואחר כך מתפלאים שלא אוהבים ישראלים באירופה. מזל שעוד לא חזרתי לבוסניה, אוי לבושה. וכמובן שנאי לא מצדיק את ההתנהגות של אוהדי שירוקי (שאם היו יודעים שמכנים אותם "בוסנים" בטלוויזיה הישראלית היו הופכים אלימים הרבה יותר), ושתי הקבוצות יועמדו לדין משמעתי באופ"א, אבל אני מצפה להרבה יותר מאוהדים ישראלים בחו"ל. אנשים שוכחים שבחו"ל הם ישראל!

דברים כאלו לא מאוחר להוקיע ../images/Emo70.gif

אולי זה היה פשוט קצר בתנור שגרם לשריפת כסאות הפלסטיק באצטדיון. הרי ברור לך שעושי המעשים הם פרימיטיבים, שמוצאים במגרש את הדרך לפורקן ומרעילים את עצמם באותה הזדמנות. אך זה לא כול הסיפור, גם אני ראיתי ב-LIVE ואני מגנה את ההתנהגות, ולא ברור לי איך הצליחו אוהדים להגיע עם הדברים הללו למגרש, האם זה עבר במטוס? אם לא, איך הם היו כל כך זריזים במציאת הנפצים הללו? זה ממשיך את ההתנהגות של צעירים ישראלים במלונות בחו"ל אוסיף פרט אישי, אני בחורף שעבר ישבתי לתומי ב-23:30 סמוך לבריכת שחיה במלון בישראל, כשלפתע נזרקו לידי 2 חזיזים. אמנם אני מתורגל והדבר לא גרם לי ליותר מידי...אך עצם המעשה היה בזוי. פניתי להנהלת הביטחון באותו מלון, נשלח סייר ולמרות בקשותיי שיבצעו בדיקה חוזרת לאחר ההתנהלות בהמשך לא נעשה דבר, הכסת"ח הרגיל המשיך משם. עוד באותו הערב התחילו צעקות משני חדרים אל מול שני חדרים אחרים כולל מהומות שנמשכו גם למחרת ללא הפסקה, אך הנהלת המלון התעלמה כאילו לא קורה כלום. זהו כשלון החינוך ויותר ממנו האכיפה ויותר ממנה כשלון הציבור בישראל!

למעלה