זה האתר החדש של עופר ניסים למי שרוצה
S schlez New member 10/6/05 #1 קצת באיחור אבל אני לא רואה הרבה בית בגלל הצבא הזה.... מה זה השיר nothing in the world can make me change the way i feel for you תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! (רק אם אפשר תענו מהר לפני שאני חוזר לעוד 28...):
קצת באיחור אבל אני לא רואה הרבה בית בגלל הצבא הזה.... מה זה השיר nothing in the world can make me change the way i feel for you תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! (רק אם אפשר תענו מהר לפני שאני חוזר לעוד 28...):
N NewYorkStyle New member 10/6/05 #5 מתי תבינו??!! המיקס הזה הוא של גבריאל אנד דרסון...עופר ניסים זה זיוףףףףף הנה השם המלא: Kristine W - Save My Soul (Gabriel & Dresden Remix)
מתי תבינו??!! המיקס הזה הוא של גבריאל אנד דרסון...עופר ניסים זה זיוףףףףף הנה השם המלא: Kristine W - Save My Soul (Gabriel & Dresden Remix)
A a n g e l l o New member 10/6/05 #6 אף אחד לא אמר למי שייך השיר, כל אחד ממליץ על המיקס שהוא אוהב. קבל את זה בסבבה.
1 100100 New member 10/6/05 #8 אנחנו יודעים../images/Emo13.gif קריסטיאן W . ו..... גבריאל ודרסטן מעולים! כל שיר שלהם להיט.. אבל זה ללא ספק הכי גדול שיצא
אנחנו יודעים../images/Emo13.gif קריסטיאן W . ו..... גבריאל ודרסטן מעולים! כל שיר שלהם להיט.. אבל זה ללא ספק הכי גדול שיצא