קצת באיחור ....

gs4ever

New member
קצת באיחור ....

אבל לכל מי שעשה בגרות באנגלית בהצלחה וציון נעים

Hieros Gamos

New member
כן כנ"ל למי שעשה כימיה היום

היה כיף ^^'
הספקתי 5 שאלות פתוחות ויצאתי שעתיים לפני הזמן (צריך היה 4 אז בחרתי את הטובות שלי ומחקתי את האנרגיה. אנרגיה זה מגעיל
)

Tal2012

New member
טעיתי ב3 אמריקאיות

אחת בגלל שאני מטומטמת וסימנתי לא נכון
השנייה עם ה12.8 גרם הזה, שאלה מכשילה שאף פעם לא עשינו ועוד שאלה עם האנרגיה של ה29 מעלות מפני שאני שונאת אנרגיה.. בשאלות הפתוחות פירטתי כמו שלא פירטתי בחיים שלי
חחח וכל הבגרות 2 בנות מעצבנות ניסו להעתיק ממני ואמרתי להן שיעזבו אותי כבר, לא נתנו לי להתרכז

Hieros Gamos

New member
יש לי 20/20 באמריקקיות

מה היה עם ה12.8 גרם? לא זוכרת את זה. הבעיה היחידה שהייתה לי הייתה באנרגיה ושם ניחשתי ובסוף יצא שניחשתי נכון
הפתוחות היו ממש ממש ממש קלות. מה הייתה השאלה המטומטמת (ג/5) - איזה חומר יצור יותר בסוס LOL...היה לנו את היחסים זה היה כל כך טיפשי!

נצל"ש שאלה על ג'ניפר

איזה צבע וסוג[חלק, גלי, מתולתל] יש לה במקור... יש לה כל כך הרבה תמונות עם כל כך הרבה גוונים שונים וכל כך הרבה פנים[רבים של פן.בלה><]/סלסולים וכו' שאני כבר לא יודעת!

בעצם את צודקת ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

איזה זיכרון גרוע יש לי לפרטים...
היא אכן בלונדינית במקור. כמה לא מתאים

אכן ../images/Emo122.gif

זה כלכך לא היא
בלה. >< ברונטי שולט. היא נראית כמו ברבי שהתקלקלה כשהיא עם בלונד פלטינה

שלא תבינו אותי לא נכון..

היא תמיד מושלמת ומהממת
פשוט נורא מוזר לראות אותה עם בלונד.
._. בלה. אבל היא ג'ניפר מוריסון
וזוה אומר הכל...
[התלהבתי מהאייקונים. ומהפורום. אני מציפה אותו. טוב שיהיה. זה יותר טוב מלהתכונן להסטוריה
]

גם אני חשבתי ככה../images/Emo45.gif

אבל יש לה תמונות שכל השיער בלונדיני...וזה ממש לא צבע. אז זה או חמצון או טבעי. ו..בלה...היא הייתה עם זה טונה זמן כך ש...
צריך תמונת ילדות או משו בכל מקרה הרבה יותר יפה לה ברונטי

pink panther 8

New member
מסכימה ברונטית זה היא לגמרה!

אני ממש לא אהבתי אותה בבלונד למרות שיש תמונה אחת שלה בבלונד שהיא נראית דווקא די טוב... אני ימא אותה ויעלה אותה...

shanistern

New member
בנות יקרות שלי:

תסתכלו על השורשים שלה, זה ממש לא בלונדיני, וגם הגבות של חומות יש סיכוי שהיא היתה בלונדינית כשהיא היתה קטנה (נו טוב, כמו כל האמריקאים) אבל היא לא בלונדינית עכשיו- זה בטוח. ואני ממש לא מאמינה שאני מנהלת שיחה על זה...

../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

יש מצב..לאיודעת. בכל מקרה היא מהממת
[ואני צריכה ללמוד להסטוריה..._.]

במילותיה שלה: ../images/Emo29.gif

"I have been blond my all life, untill the last couple of years" יכול להיות שהיא הייתה בלונדינית בתור ילדה וכשהיא התבגרה זה התכהה יותר והיא צבעה, ככה זה ברוב המקרים. מה שבטוח, הצבע שיש לה עכשיו הוא לא הצבע המקורי שלה.

../images/Emo12.gif WTF

אם זה גם ככה התכהה, לא היה כבר עדיף להשאיר ככה? וגם אני הייתי בלונדה עד כיתה ד' בערך...ומאז זה כבר התחיל טיפה להיות כהה יותר ויותר...קצת כל שנה.. עכשיו אני בט' ויש לי חום נוטה לבהיר..
מוזר שזה נשאר כל כך הרבה זמן...אבל כנראה היא הייתה ממש בלונדינית..בלה.
וואטאבר. כבר הזכרתי שיש לי מבחן בהסטוריה?

אוליי...

יכול להיות שהיא התכוונה שהיא הייתה בלונדינית כל החיים, ובשנים האחרונות היא החליטה לצבוע ולאו דווקא שבשנים האחרונות זה התכהה
הסטוריה

למעלה