קצת באיחור.

sapirs1

New member
קצת באיחור.

שבוע טוב :]. -שיר השבוע של אביב : - שיר השבוע לא של אביב : - אלבום השבוע: - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה : - משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

hagzi

New member
תנ"ך../images/Emo5.gif../images/Emo29.gif

-שיר השבוע של אביב : אל תכעסו - שיר השבוע לא של אביב : מה שיותר עמוק יותר כחול- תמוז - אלבום השבוע: תמוז- סוף עונת התפוזים - משפט השבוע: אין - משהו שעשה את השבוע הזה : פורום הצגת מתקנים - משהו שהרס את השבוע הזה: הסוף של פורום הצגת מתקנים - מסר לאומה : צריך ללמוד לתנ"ך! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סמינר קיץ!!!! - תמונה השבוע : חעחע

מעיין51

New member
יאווו נראה ממש טעים!

hagzi

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אמא הכינה... האמת שזה לא היה כל כך טעים בגלל זה בעיקר עשיתי עיגולים ובסוף יצא מגניב

מעיין51

New member
אה חח.. לא שמתי לב בכלל לעיגולים

היצירתיים... התרכזתי בפסטה... [זה פסטה נכון?]

hagzi

New member
תפוז טיפש!!!../images/Emo46.gif ולשאלתך:../images/Emo29.gif

זו אינדיד פסטה (אלא אם כן אפשר לקרוא לזה גם ספגטי... מה ההבדל בכלל?!)

מעיין51

New member
חח א ה אוקי

וספגטי זה הארוכים.. ופסטה זה שם כללי אואה.. אני ספצ

moriboy666

New member
עונה

-שיר השבוע של אביב : לא שמעתי אותו אבל ניקח משבוע שעבר. שחור לבן - שיר השבוע לא של אביב :hello I need you - michell featherstone - אלבום השבוע:home - the corrs - משפט השבוע: If I built a wall A hundred feet tall Would that keep you in? - משהו שעשה את השבוע הזה :שהוא נגמר - משהו שהרס את השבוע הזה:שהוא התחיל - מסר לאומה : זה באמת מה שאנחנו..חלולים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שייגמר - תמונה השבוע : עשיתי תגובה מהירה.

©big smile©

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

-שיר השבוע של אביב : שחור לבן - שיר השבוע לא של אביב : אין קץ לילדות-פורטיסחרוף - אלבום השבוע: אין - משפט השבוע: "מטומטמת!!!!! נמאס לי ממך!!!!11111" סתם בדיחה שלי ושל חברה - משהו שעשה את השבוע הזה: תל אביב ביום שני, וגם שתיתי הרבה אלכוהול במשך כל השבוע - משהו שהרס את השבוע הזה: עצבים על חברה שלא נגמרים - מסר לאומה: תנצלו את הרגעים הטובים, הכל נגמר מהר משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להנות בחזרות והשלחץ לא יהיה כ"כ... לחוץ? >< - תמונה השבוע: איןליכח להוסיף

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

-שיר השבוע של אביב:הולך קדימה - שיר השבוע לא של אביב:חלום קטן
וים של דין כרמל - אלבום השבוע:פינל קט ומשהו של הביטלס. - משפט השבוע:אם לא נלך אז לא נגיע. כזה פשוט וכ"כ נכון. - משהו שעשה את השבוע הזה:מלא עבודה והצעות עבודה. וגם ההודעה על המופע של החומה. - משהו שהרס את השבוע הזה:חוץ מהטעויות שהיו לי בבגרויות[הייתי יכולה לקבל 100 כוסעמק],כלום. - מסר לאומה:אם לא נלך אז לא נגיע.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:לצלול. - תמונה השבוע

InnocenceLost

New member
משעמם

-שיר השבוע של אביב : זיגוטה - שיר השבוע לא של אביב : placebo - in the cold light of the morning - אלבום השבוע: החברים של נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה - משפט השבוע: dont go and leave me and please dont drive me blind (placebo - blind) - משהו שעשה את השבוע הזה : לא הרבה - משהו שהרס את השבוע הזה: מגן באזרחות - מסר לאומה : להלה! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום הולדת לבן דוד בראשלצ :) - תמונה השבוע :

keren358

New member
נגמר תנ"ך לעד (או שעד למועד ב')

-שיר השבוע של אביב : אופק ילדותי. - שיר השבוע לא של אביב : דניאל סלומון- הייתכן. - אלבום השבוע: - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה : הסוף של מתמטיקה והכנרת. - משהו שהרס את השבוע הזה: ייאוש מתנ"ך ואזרחות, נפילה בתוך השולחן. - מסר לאומה : משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לעבור מתכונת באזרחות ואביב בהרצליה. - תמונה השבוע :

נהנהנהנה

-שיר השבוע של אביב: האמת שאין. :X - שיר השבוע לא של אביב : עץ השדה וצל כבד. - אלבום השבוע: אריק איינשטיין- לאן פרחו הפרפרים. - משפט השבוע: אני לא הולכת לשום מקום. - משהו שעשה את השבוע הזה: החברים המדהימים, נגמרו המגנים ומגישים אותי על 85-90 לבגרות בהיסטוריה!!! - משהו שהרס את השבוע הזה: שתיתי עם חברים והכל קצת נהרס. - מסר לאומה : כייף כשטוב. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום שישי הופעה של חברים בפטיפון! - תמונה השבוע: אני אצרף יותר מאוחר כשישלחו לי.

TairAtias

New member
יאללה בלאגן

-שיר השבוע של אביב : לילה טוב - שיר השבוע לא של אביב : קשה לי לא להתרגש של ג'קו ומאיה רוטמן... פשוט שיר ענק - אלבום השבוע:אין - משפט השבוע:כולם אוהבים את סוף... או שלא:) - משהו שעשה את השבוע הזה :95 באנגליתת במבחן שקוסע את ההקבצות - משהו שהרס את השבוע הזה:חסרים? - מסר לאומה :נגמרו לי המבחנים! תאכלו חרא משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:כלום - תמונה השבוע :

א-י-ן י-ו-ת-ר ת-נ-"ך! =))))))

שיר השבוע של אביב :קרן אור - שיר השבוע לא של אביב :לעוף של היהודים - אלבום השבוע:ממנטו מורי - משפט השבוע:והכאב לא ינצח הדמעות לא ירדו לנצח רק האמת תלך זקופה לה ברחוב.. - משהו שעשה את השבוע הזה :נגמרר תנ"ךךךךךךךך לכל החיים:) - משהו שהרס את השבוע הזה:תאוריה:( - מסר לאומה : משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שאני יעבור תאוריה כבררר - תמונה השבוע :

galush29

New member
שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול..בלD:

-שיר השבוע של אביב :הכי קרוב לבד - שיר השבוע לא של אביב :placibo-song to say goodbye גיליתי שהם ממש טובים=] - אלבום השבוע:אביב גפן ||| - משפט השבוע:"בסדר ליז,על הכיפאק" חחחחחחח - משהו שעשה את השבוע הזה :הוא - משהו שהרס את השבוע הזה:ממ..לימודים=\ - מסר לאומה :חצילים שולטיםXD משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:הסמינרררררר=]]בא לי כבר - תמונה השבוע :

InnocenceLost

New member
חח דיברתי איתו בפסטיגל!

הצעתי לו שיעזוב את הילדים הקטנים במנוחה ושיבוא לעשות סטנדאפ בבית נגלר לא הלך
ומה זאת אומרת שרק עכשיו גילית שפלאסיבו טובים? תתביישי לך!!:)

../images/Emo168.gif

-שיר השבוע של אביב : שיר הסמרטוטים - שיר השבוע לא של אביב : layla- eric clapton - אלבום השבוע: מין אוסף כפול של בוב דילן the essential bob dylan- - משפט השבוע: אל תעשי בעיות - משהו שעשה את השבוע הזה : ראיתי סרט מדהים... - משהו שהרס את השבוע הזה: שלא ראיתי מישהו שרציתי לראות.. - מסר לאומה : לפעמים תעשו מה שבא לכם, ואל תשימו זין!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כיף, לדבר עם מישהו שאני רוצה לדבר איתו כבר הרבה זמן.. - תמונה השבוע :

למעלה