קצת בבעיה

MaorSwan

New member
קצת בבעיה

התקשרו אליי מתל השומר, אמרו לי שחסר להם מסמך, ושהם רוצים שהפסיכיאטרית תכתוב חוות דעת. הם טענו שהאישור ממנה שאני כשיר להתגייס, זה שהם ביקשו ממני בהתחלה, לא מספיק. אמרו שאשיג את זה ואז נזרז עניינים.

הבעיה היא כזאת: קרה משהו בבית, וההורים זורקים אותי מהבית. כרגע הצבא נחוץ לי בצורה קריטית, כי זה בעצם המקום בו אוכל להיות. לא, אין אפשרות להסדיר את המצב עם ההורים שלי. זה סופי. אני חייב שיגייסו אותי כמה שיותר מוקדם, וזה אומר בתאריך גיוס הקרוב. יש אפשרות לדבר איתם על זה? שיזרזו את התהליך?

Run for a Fall

New member
היי

תוכל כמובן להעלות בפניהם את הקושי על מנת שיזרזו את התהליך עד כמה שניתן, אולם אם אין בידיהם את חוות הדעת הדרושה אין דבר שהם יכולים לעשות כדי לזרז. הם צריכים קודם כל לאשר את ההתנדבות שלך לפני שיוכלו לזרז את התהליך, ולכן הייתי ממליץ קודם כל להעביר אליהם חוות דעת כמה שיותר מוקדם.

באופן כללי, התהליך עצמו אורך זמן רב, וניתן לזרזו, אבל אני לא בטוח עד כמה אפשר לזרז את התהליך כדי שתתגייס במאי... בדר"כ מדובר על מספר חודשים לפרופיל נפשי, גם לאחר זירוז.

שוב הייתי מציע להעלות בפניהם את הקושי ולראות האם יכולים לזרז.
בנוסף, הייתי גם מציע למצוא אלטרנטיבות ולא להסתמך רק על הצבא בינתיים (כי שוב, זה תהליך שקשה לזרז אותו), בין אם זה חברים, משפחה מורחבת, שירותי רווחה וכו'.

מאוד מצטער על המצב אליו נקלעת ומאחל לך רק טוב...

למעלה