קצת בדיחות להעלאת המורל...

Treker

New member
קצת בדיחות להעלאת המורל...

בחור אחד השתכר בפאב, אבל ממש ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא יצא ללכת הביתה, הוא ראה שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. השיכור כשל לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ומייד, עוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה, הכניס לה עוד אגרוף. הנזירה נפלה על הריצפה, השיכור ניגש אליה, בעט בה, תפש אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. השיכור הצמיד אליה את הפרצוף שלו וסינן: "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא באטמן?

Treker

New member
...

איש אחד מתקשר למגן דוד אדום ומודיע שאשתו נפטרה הרגע, ושישלחו אמבולנס לקחת אותה. "איפה אתה גר, אדוני?", שואלת המרכזנית. "ברחוב טשרניחובסקי", עונה האיש. "אתה יכול לאיית לי את זה?", שואלת המרכזנית. האיש חושב דקה ארוכה ועונה: "את יודעת מה, אני אגרור אותה לרחוב הס ותיקחו אותה משם".

Treker

New member
...2

אחד עולה למטוס וקולט שבמושב לידו יושב תוכי. המטוס ממריא, ואחרי כמה דקות מגיעה הדיילת ושואלת אם הוא זקוק למשהו. "אני אשמח לכוס קפה כשתתפני", עונה האיש. "ומה איתך?", היא פונה לתוכי. "וויסקי כפול, יא שרמוטה", עונה התוכי, "ותעשי את זה זריז!". כמה דקות אחר כך הדיילת חוזרת עם המשקה של התוכי. "סליחה, אבל אני הזמנתי קפה", מעיר לה האיש. "אוי, סליחה", היא מתנצלת. "עוד משהו בשבילך?", היא פונה לתוכי, שכבר חיסל את המשקה. "כן", עונה התוכי, "עוד וויסקי כפול, יא מוצצת. ויש לך 30 שניות מ-עכ-שיו!". 28 שניות אחר כך הדיילת מתייצבת עם המשקה - ובלי הקפה. עכשיו האיש עצבני, ומחליט לאמץ את השיטות של שכנו. "תשמעי, בהמה", הוא צועק, "אני רוצה קפה ואני רוצה אותו עכשיו!". כעבור שתי דקות הדיילת חוזרת עם שני אנשי ביטחון, שמקלפים את האיש והתוכי מהמושב וזורקים אותם כמו שהם מהמטוס. בזמן שהם מיטלטלים באוויר, בגובה 20 אלף רגל, התוכי פונה לאיש: "יש לך פה די גדול יחסית לאחד שלא יודע לעוף, אה?".

Treker

New member
...3

איך קוראים לחללי אסון ורסאי? - כ"ג יורדי התקרה...

Treker

New member
בדיחת דגים

דייג אחד הצליח להעלות ברשתו כריש ענק. כמו שהדייג בא לחסל את הכריש במכת גרזן - פותח הכריש את פיו ואומר לדייג: "באמא שלך, אני אמנם כריש אבל אני כמו דג זהב. תשחרר אותי מהרשת, תבקש איזה משאלה שתמיד חלמת עליה, ומייד אני מגשים לך אותה". הדייג מהרהר רגע, משחרר את הכריש, ואומא לו: "יש לי חלום. תעשה שהזין שלי יגיע עד הרצפה". אז הכריש אמר: "אין בעיות", ואכל לו את הרגליים

Treker

New member
איך אפשר בלי פוליטיקה?

שאלה: למה הכנסת עגולה תשובה: יש מישהו שראה פעם קרקס מרובע?

Treker

New member
ושואה...

1.איזו סדרה הילדים ראו בגטו? רכבת ההפתעות 2. איזה ילד בא ליהודי אחד בגטו ושואל אותו אם הוא יהודי אז היהודי עונה לו: "לא, אני סתם השריף המקומי" 3. איפה יש את ריכוז היהודים הכי גבוה בעולם? באטמוספירה...

Treker

New member
שבויים ונעדרים

איזה להקה העריצו ההורים של רון ארד? תשובה: איפה הילד

Treker

New member
צנחנים... עיוורים ../images/Emo6.gif

אדם הולך לצנוח ממטוס בבית ספר לצניחה. הוא חוגר את המצנח ואת תלבושתו המיוחדת ועולה למטוס. לפתע הוא שם לב שבין הצונחים יושב עיוור, כשהוא חגור במצנח, עם כלב נחייה קשור ברצועה ארוכה ומתכוון לצנוח. האיש פונה לעיוור ואומר לו כמה הוא מתפעל מאומץ לבו ויכולתו של העיוור ולבסוף שואל אותו: "תגיד לי, איך תוכל לדעת שהאדמה מתקרבת ואתה עומד לפגוע בקרקע?". "פשוט מאוד" אומר העיוור "הרצועה של הכלב נעשית רפוייה".

Treker

New member
לא נקפח טייסים נכון?

הטייס למגדל הפיקוח: "טייס למגדל, טייס למגדל, אני נמצא כ600 מייל מהחוף בגובה של 100 פיט ונגמר לי הדלק. מחכה להוראות!" מגדל הפיקוח למטוס: "מגדל לטייס, מגדל לטייס, חזור אחרי בקול רם וברור "יתגדל ויתקדש שמי רבא. . . ."

Treker

New member
מי אמר "פיגוע" ולא קיבל?

מחבל מתאבד ומתנדב "חסד של אמת" נפטרים. שניהם נפגשים בדרך לגן עדן. המחבל רץ והמתנדב הולך לאט. המחבל אומר למתנדב: יאללה אני חייב לרוץ, מחכות לי שבעים בתולות. עונה לו המתנדב: מה אתה רץ? הזין שלך אצלי בשקית

Treker

New member
עכשיו כל מה שנשאר לי

זה לקרוא את השירשור של עצמי ולצחוק עם עצמי

למעלה