קצת בדיליי...

נטע365

New member
קצת בדיליי...

פרק 12 בעונה השנייה מתחיל בזה שסוזן יוצאת עם דייט מעאפן, שנגמר בזה שהם מתנגשים בראש ומגיעים למיון ומתלהבת מהרופא. מישהו יודע מי זה השחקן שהיה איתה בדייט??

snavgm

New member
הי עדי- מה קורה לדיינה ופליסטי?

מבלות ביוניברסל סטודיוס?
ומה קרה לדיינה? פליקה חטפה אותה לבילוי ביוניברסל סטודיו באמצע התיסרוקת?
אין זמן להוציא את הרולים בשיער?

ואפרופו יוניבסל סטודיוס-
תגידי.. מה עם הנסיעה שלך ליוניברסלס סטודיוס?
זו עונה אחרונה דארליג. 6 ימים וסוגרים את הבאסטה.
למה את מחכה?

snavgm

New member
נ.ב: אז מה? יש חרם קבוצתי על טרי?

את יודעת משהו חדש בנושא.?
מה זה - My 3 amigas?!!!?????

snavgm

New member
למה לא נסעת בפסח?במהלך הקיץ?לא היה תכנון כזה?

אבל אולי תסעי עכשיו? תעלי על מטוס -יאללה, תהיי ספונטנית
יש עוד שבוע!
והם יהיו נורא סנטימנטלים לקראת הסיום.. תראי בציוצים.
ואולי תפגשי את דיינה ופליקה ביוניברסל באיזה RIDE?
(ותוציאיא לדיינה את הרולים מהשיער?!)

adii1201

New member
אני לא יכולה לטוס עכשיו

אני באמצע הלימודים, אני לא יכולה להרשות לעצמי להיות ספטונטנית...

snavgm

New member
כולה שבוע לימודים..

DH מסתיימת פעם בחיים! כפרה הכסף ,כפרה הלימודים- סעי!
אגב- למה לא נסעת בקיץ?

adii1201

New member
אני לא אסע לארה"ב לשבוע מה קרה לך

זו טיסה כל כך ארוכה והיא עולה כל כך הרבה כסף, אם אני טסה לארה"ב אני טסה לחודש לפחות לעשות את הטיול שאני רוצה. ולא טסתי בקיץ כי לא היה לי עם מי...

snavgm

New member
ממש חבל שלא טסת בקיץ!

ושלא היה לך עם מי.
מה זה-
לא יכולת לגייס מהפורום עוד אחד שיש לו פנטזיה להגיע לסט של דספרט?
אני האמת הייתי שמחה.
וחוץ מזה- אם יש לך חלום לטיול גדול בארה"ב
למה לא עשית טיול גדול לפני תחילת הלימודים?
ולמה לא חיפשת פרטנטר באינרטנט?
ככה-אגב, חברה שלי מצאה את בעלה- בטיול לארה"ב. חיפשה שותף לטיול לארה"ב.יצא בן זוג. נשואים כבר 22 שנה.
אני אגב, עשיתי טיול גדול בארה"ב פעמיים. ולא חודש -פעם שלושה חודשים ופעם חודשיים. ואח"כ פעם שלישית גרתי בארה,ב עם האקס שלי- אז טיילנו עוד מספר חודשים.
קיצר- סעי כבר.

וחוץ מזה- עכשין זה לא עונה של כלום. הכרטיסים זולים . אפשר למצוא ב 1000$ או פחות לLA (בקיץ זה 1800$ עד ניו יורק!!)
אז מה זה 4000 ש"ח?
תרוויחי את זה עוד אלף פעם בחיים.
אני הייתי לוקחת שבוע -10 ימים חופש מהלימודים (הכל אפשר להשלים!) שמה 5000 ש"ח ונוסעת. DH נגמרת פעם בחיים.
ותמסרי ד"ש לפליסטי וגם לדיינה ממני!

adii1201

New member
חבל על מי שמת

תראי, הטיול שלי זה לא לטוס ליונברסל סטודיוז. לא זו הסיבה שאני רוצה להגיע לארה"ב. אני רוצה להגיע לארה"ב כי אני רוצה לטייל שם, כי החלום שלי זה לעשות קוסט טו קוסט. אני לא מוכנה להתפשר על כלום, ואני לא אחת שתמצא פרטנרים באינטרנט (לא כזו). אני צריכה לנסוע עם מישהו שאני רוצה ושכיף לי ושהוא בראש שלי. דספרט נגמרת, נכון, אבל פליסיטי עדיין גרה באל.איי אז אני אסתדר

ואני מזכירה לך שאני לא עובדת, ואני משלמת 30 אלף ש"ח לשנת לימוד במקום בו אני לומדת. כשאת אומרת מה זה 4,000 ש"ח, 4,000 ש"ח זה הרבה מאוד כסף. ואת שוכחת שזה רק הטיסה. בנוסף, לא הייתי כמעט חודש בלימודים עכשיו בגלל שהיו לי מלא מועדי ב', אני לא יכולה להפסיד. מה עשינו בזה? ושוב, אני לא אעשה טיסה כל כך ארוכה בשביל שבוע. בקיצור, זה לא הולך לקרות לפני שדספרט תיגמר.

snavgm

New member
טוב. הבנתי.

ואגב- אני מתה לעשות קוסט טו קוסט. חלום שלי.
טיילתי לאורך הכל מיני מקומות. מתה לעשות חודש חודשיים
קוסט טו קוסט. באיזי. לגלות ולפגוש מה שיצא.
רק יש עיניני עבודה, ויש לי ילד. אבל אולי ..
אקח קיץ אחד חודשיים חופש בקיץ. וגם את הבן שלי ונעשה
גם אני מחפשת פרטנר בראש שלי.

ואני מבינה את שיקולייך לא ליסוע.
לי 4000 -5000ש"ח נראה סכום סביר . אבל אני מבינה
תגידי מה את רק לומדת בלי לעבוד?
אני עבדתי בכמה עבודות כל תקופת הלימודים- כדי לממן שכ"ד, אוכל, ספרים , שכ"ל. ולמדתי תואר ראשון ושני בפסיכולוגיה קלינית- באוניברסיטה העברית שהיה קשה בטירוף ותחרותי.
איך את יכולה ללמוד בלי לעבוד?
מאיפה כסף למחיה? אמא ואבא?

adii1201

New member
אני מאמינה שבשלב מסוים אני אעשה את זה

אבל אני לא רוצה להיות בלחץ לעשות את זה כי זה הטיול שלי, שאני ממש ממש רוצה אותו...

וזה סכום סביר כשאת מרוויחה משכורת. כשאת לא, זה לא סביר. מה גם שזה הסכום רק של הטיסות, את שוכחת שצריך מלונות ואוכל וקונים דברים.
ואין לי זמן לעבוד, לא השנה. אני בקושי עומדת בזמן של המטלות של הלימודים, לעבוד עכשיו זה יותר מדי. מה גם שאני לא טובה במלצרות (יש לי 2 ידיים שמאליות) אז העבודות שיכולים להציע לי זה דברים כמו מה שעשיתי קודם, ואז הדרישה למשרת סטודנט היא 120 שעות בחודש, ואני לא יכולה לעבוד 120 שעות בחודש כשאני רוב הזמן בכלל לא בירושלים. אני גרה בבית, ותודה לאל ההורים שלי עוזרים לי וקרעתי את התחת שנתיים שלמות בעבודה וחסכתי את הכסף כדי שאני לא אהיה חייבת לעבוד עכשיו. ללכת להוציא את זה על טיסה לשבוע לארה"ב זה לא בא בחשבון מבחינתי.

snavgm

New member
את בחורה שקולה. ישא כןח

ובהצלחה בלימודים.
הטיול יחכה. רק לא יותר מדי.
(אח"כ יש עבודה ילדים ומגבלות שונות..)

adii1201

New member
תודה

אני מקווה שאם זה לא ייצא בקיץ השנה אז בקיץ הבא. אני מחכה לחבר למען האמת

למעלה