קצת ביקורת על "תמיד אותו חלום"

mary lou

New member
קצת ביקורת על "תמיד אותו חלום"

נתחיל בביקורת לעצמי, שרק עכשיו הטרחתי את עצמי לראות את הסרט, אבל בסופו ל דבר זה קרה וזה מה שחשוב... ועכשיו, לקצת ביקורת שלא ממש תעניין מי מכם, אבל מה אכפת לי שזה ישמר פה לימים קשים
"כל ההצגה הזו היא הכי החיים" (יב"ז) כאילו... טוב... אולי החיים שלך... יעל בר זוהר...
רובנו לא הופכות לזונות בלוס אנגלס...
<וגם בלי ההקצנה זה לא הכי מציאותי>
"והיא הולכת פארש" (אילנה על קלרה) טוב האמת סתם המשפט הזה הצחיק אותי בגלל הניתוח העמוק של הדמות
"זה קטע מצחיק, כי פרצו לאח שלי את האוטו" (אמיר גיי גוטמן מפגין חוש הומור ייחוד)
למרות שאני מוכרחה לציין שהקטע שלא גנבו את האוסף של צביקה אכן היה ענק...
"המון עומק" (טלי ואביטלי ברגע...נאמ... רגע...) ומישו מוכן לנפץ את תמימותי ולהסביר לי את הקטע שלהן עם הרגל?
לאן נעלם במשך כל הסרט גומא
את יגאל הכניסו בדיוק לשלוש דקות האחרונות, וכנ"ל על אביטל שהכניסו אותה בערך 10 דקות לפני הסיום (חוץ ממתי שהיא נכנסה להם בטעות לתמונה), והיו עוד כמה שנשכחו...
ובהקצנה הפוכה, אסף שקיבל יותר זמן מסך מאמיר גיי גוטמן, גיא זוארץ, ויגאל ביחד... (לא שאני מתלוננת חלילה)
למה? למה? למה צילמו את הילה זיתון (ואחריה כולם) שרה את ,השיר הזה", חסרים שירים בעולם?
למה? למה? למה צילמו את הילה זיתון מתקלחת???
הכתוביות ליד השחקנים היו דביליות... ולא התייחסו בגרוש לדמויות
האנשים שם, עם כל הכבוד לאיחורים שלהם, מתלבשים כאילו הם באו מינימום לאופרה... חח... שיבואו לרובינא יראו רמיסת כבוד התאטרון מה היא...
ואם כבר, אז בפעם הראשונה שצילמו את יעקב אגמון לא הסבירו מי הוא, והוא נראה סתם כמו זקן תמוה שלא מבין איפה הוא
אביטל נורא נורא מתלהבת מהקטע שהיא מנשקת את אמיר גיי, וזה מפחיד, וזו גם לא פעם ראשונה...
יעל כזו רומנטנית וגיא מחייך בלי קשר למציאות כדי לצאת ידי חובה
ומה קשור החיים קריו הזה לחיים שלי? סתם, אבל חוץ מכל השליליות הזו שהתאמצתי למצוא, באמת אחלה, נורא נהניתי ואחיין של גיא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד והרחוב של הישראלים מגניב.. והיה נחמד לגלות, בזמן שיעל שרה את הפרחה, שאני לא היחידה ששרה איתה ... עם בקבוק במקום מיקרופון...
קיצר היה מצויין, ועושה עוד יותר חשק להיות חלק מזה

mary lou

New member
צוחקת צוחקת...../images/Emo13.gif

והירידה היא ל ממש על השם שלו... אבל לא אמרתי כלום

LOVEאמיר

New member
נכון, אלא על מי שהוא.. כן, כן שמענו

אבל בכל זאת זה מעצבן, אז בבקשה תפסיקו.

M i R i L e

New member
קפרה עליו ../images/Emo34.gif אה ועוד משהו...

ראיתם את מיכל בתפאורה??? חחח היה נורא נורא קל לפספס אותה... בקטע שאילנה מדברת על העומק של קלרה מאחורה כל הרקדנים וטלי יושבות ורואים שם את מיכל מדברת איתם חחח

miamor17

New member
חחחח כן אני ראיתי../images/Emo45.gif

הם דיברו על נעליים משו...(מישהי פה ראתה קצת יותר מידי פעמים!?)

zionyeo

New member
חחח ראיתי את זה כולה פעם אחת כשזה

שודר. אני אישית ציפיתי מהסרט הזה ליותר, יותר קטעים מההצגה, פחות קטעים לא קשורים...

ביקורת על הסרט של מרי לו דעתי האישי

האישית.את בסרט של מרי לו ראיתי רק פעם אחת שהוא שודר לפני שנה בערך בערוץ 2 את האמת קצת התאכזבתי ציפיתי לראות יותר קטעים ושירים מההצגה ופחות דיבורים שלא קשורים.אבל זה מה יש. ואגב משהו דומה למרי לו עשו לפני כמה שנים ארבע או חמש שנים סרט על ההצגה בוסתן ספרדי שגיא שיחק בה והסרט היה באותו סגנון כמו הסרט על מרי לו.

mary lou

New member
וואלה? למישו יש מוקלט במקרה?

למרות שאני אישית ממש לא אהבתי את בוסתן ספרדי ז"א החוויה של ההצגה עצמה הייתה אחלה, אבל אתה לא יוצא משם עם איזה סיפור או חומר למחשבה או משו .... סתם קטעים על איזו שכונה
מילא...

m o r s h

New member
ממש אהבתי דווקא

זה בידור נטו לאוו דווקא תמיד חיביים לצאת עם חומר למחשבה.. המטרה של ההצגה זה בידור והנאה ואני חושב שהיא עושה את זה יופי

mary lou

New member
טוב למרות שזה כבר לא קשור...

למרילו כאילו
נגיד מרילו, זו הצגה של בידור נטו, בלי ערך מוסף מיוחד... אבל יש שם סיפור. ז"א משו שמתחיל ומסתיים. גם בהצגות שהן קטעים קטעים, אז בדרך כלל <בדרך כלל...> לכל קטע יש סגירת מעגל. אבל אין את זה בבוסתן. ז"א בהצגה עצמה אתה נהנה. אבל כשאתה יוצא ממנה כאילו יצאת עם משו לא גמור
סתם אבל זו דעתי בלבד... סתם רציתי להבהיר את מה שאמרתי קודם

למעלה