קצת ביקורת על "תמיד אותו חלום"
נתחיל בביקורת לעצמי, שרק עכשיו הטרחתי את עצמי לראות את הסרט, אבל בסופו ל דבר זה קרה וזה מה שחשוב... ועכשיו, לקצת ביקורת שלא ממש תעניין מי מכם, אבל מה אכפת לי שזה ישמר פה לימים קשים
"כל ההצגה הזו היא הכי החיים" (יב"ז) כאילו... טוב... אולי החיים שלך... יעל בר זוהר...
רובנו לא הופכות לזונות בלוס אנגלס...
<וגם בלי ההקצנה זה לא הכי מציאותי>
"והיא הולכת פארש" (אילנה על קלרה) טוב האמת סתם המשפט הזה הצחיק אותי בגלל הניתוח העמוק של הדמות
"זה קטע מצחיק, כי פרצו לאח שלי את האוטו" (אמיר גיי גוטמן מפגין חוש הומור ייחוד)
למרות שאני מוכרחה לציין שהקטע שלא גנבו את האוסף של צביקה אכן היה ענק...
"המון עומק" (טלי ואביטלי ברגע...נאמ... רגע...) ומישו מוכן לנפץ את תמימותי ולהסביר לי את הקטע שלהן עם הרגל?
לאן נעלם במשך כל הסרט גומא
את יגאל הכניסו בדיוק לשלוש דקות האחרונות, וכנ"ל על אביטל שהכניסו אותה בערך 10 דקות לפני הסיום (חוץ ממתי שהיא נכנסה להם בטעות לתמונה), והיו עוד כמה שנשכחו...
ובהקצנה הפוכה, אסף שקיבל יותר זמן מסך מאמיר גיי גוטמן, גיא זוארץ, ויגאל ביחד... (לא שאני מתלוננת חלילה)
למה? למה? למה צילמו את הילה זיתון (ואחריה כולם) שרה את ,השיר הזה", חסרים שירים בעולם?
למה? למה? למה צילמו את הילה זיתון מתקלחת???
הכתוביות ליד השחקנים היו דביליות... ולא התייחסו בגרוש לדמויות
האנשים שם, עם כל הכבוד לאיחורים שלהם, מתלבשים כאילו הם באו מינימום לאופרה... חח... שיבואו לרובינא יראו רמיסת כבוד התאטרון מה היא...
ואם כבר, אז בפעם הראשונה שצילמו את יעקב אגמון לא הסבירו מי הוא, והוא נראה סתם כמו זקן תמוה שלא מבין איפה הוא
אביטל נורא נורא מתלהבת מהקטע שהיא מנשקת את אמיר גיי, וזה מפחיד, וזו גם לא פעם ראשונה...
יעל כזו רומנטנית וגיא מחייך בלי קשר למציאות כדי לצאת ידי חובה
ומה קשור החיים קריו הזה לחיים שלי? סתם, אבל חוץ מכל השליליות הזו שהתאמצתי למצוא, באמת אחלה, נורא נהניתי ואחיין של גיא חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדד והרחוב של הישראלים מגניב.. והיה נחמד לגלות, בזמן שיעל שרה את הפרחה, שאני לא היחידה ששרה איתה ... עם בקבוק במקום מיקרופון...
קיצר היה מצויין, ועושה עוד יותר חשק להיות חלק מזה
נתחיל בביקורת לעצמי, שרק עכשיו הטרחתי את עצמי לראות את הסרט, אבל בסופו ל דבר זה קרה וזה מה שחשוב... ועכשיו, לקצת ביקורת שלא ממש תעניין מי מכם, אבל מה אכפת לי שזה ישמר פה לימים קשים