קצת בנאלי

arikאריק36

New member
קצת בנאלי

שלום לכולם אז בניגוד להודעות שקראתי בפורום הנכבד, ההודעה שלי קצת בנאלית... אני רווק בן 36 מאיזור המרכז גובה 192 לא רזה ולא שמן לא מכוער ולא יפה... ככה באמצע לא יצירתי (ולכן אולי ההודעה קצת בנאלית, התנצלתי מראש) אבל, איש נחמד וטוב, כן ואמיתי שחושב שיש עוד סיכוי (אופטמיסט מושבע) לאהבה למדינה ולכל השאר...... מה עוד ? אוהב בעלי חיים (יש לי כלבה מקסימה), אוהב אנשים, חייכן וטוב לב...... עוד ? עובד ולומד לתואר ראשון עוד ? המון........... מאחר ואני לא ממש יודע מה רצוי ומצוי להשאיר כאן לצורך התקשרות אז הנה האי-מייל שלי: [email protected]

מעט, אבל עם זה ננצח.. ../images/Emo13.gif

בהצלחה

greywolf

New member
טרמיניולוגיה

עינת, אני נכנס לפורום כדי להנות מקצת מהספירה הפרטית, "להכיר" אנשים ואולי להכיר יותר מישהי. למרות שעולה חיוך על שפתי למקרא "ננצח", די! בלי מינוח צבאי באהבה! make peace not war all we need is love

טיפה רגישות ראאבאק!

תשמעי עינת יקרתי- אניי קצת חדשה פה ואני רוצה להנות ולא להתחיל בסיכסוך איתך או אם כל אדם אחר פה אבל אני חייבת להגיד את שעל ליבי אז ככה עינת עם את לא תפסיקי להיות כזו מזלזלת ומתנשאת כלפי האנשים בפורום הזה את לדעתי מביאה קלון על עצמך ובעיקר על הפורום הזה שזה ממש חבל אני אישי לא חושבת שיהיה לי נחמד להמשיך לבקר בפורום הזה כשהמנהלת מתיחסת ככה לאנשים אותי זה מעליב. אני לא מצפה לתשובה אני רק מצפה שאולי תיהיי טיפה יותר רגישה ועדינה מדובר פה באנשים לא במכתבים ומודעות בלבד. כיפודונת ים.

arikאריק36

New member
תודה עינת

שלום עינת א. רציתי להודות. ב. רציתי להוסיף שאני בן מזל שור, אוהב טבע אדמה וים... וזהו

למעלה