קצת בעיות חדשות...

פ ר ו מ ה

New member
קצת בעיות חדשות...

יש לי שעון בשם דון השעון... הבסיס שלו הוא קרטון דחוס מרוח בדבק פלסטי..ועליו ששה סוגים של פרחים ססגוניים.. קרתה לי תקרית מצערת איתו ולמדתי שעדיף להשתמש בזכוכית כי התחילו להופיע לי סדקים לאחר האפיה
אני ישמח לדעת אם למישהו יש עצה איך לעצור את זה???!!! אני לא מצליחה להעלות תמונות כי הן משום מה יצאו לי גדולות מידי.. אחרת גם היתה תמונה.... ממש בא לי לבכות!!!

פינקי 1

New member
לא יודעת מה זה קרטון דחוס אבל אם

הכוונה ל - MDF אז למרוח אתו בדבק פלסטי את החיבור של הפימו ל MDF להשתמש בפימו נוזלי ובתנור להוריד את החום ל -100 מעלות , אני באופן חופשי מכניסה לתנור שילובים של עץ ופימו ועד עכשיו לשמחתי לא נרשמו כל בעיות ולגבי התמונות באמצעות הצייר את מקטינה אותן ואז אין בעיה להעלות תמונות

פ ר ו מ ה

New member
אולי בגלל זה...

שמתי פימו רגיל על דבק פלסטי.. ולא פימו נוזלי (אין מושג מה זה)... ואני לא יודעת איך להקטין בצייר.. ניסיתי כבר הכל- אולי תסבירי יותר מפורט? תודה :)

פינקי 1

New member
בשמחה נכנסת לצייר למעלה יש סרגל

שבו מופיעה המילה תמונה נכנסת לתמונה ונפתח סרגל נוסף שבו מופיע מתיחה/הטיה נכנסת לשם ובריבועים של אופקית ואנכית רושמת בתחילה איפה שכתוב 100 משנה ל - 50 בשניהם כדי שהתמונה תקטן באופן שווה ואת יכולה שוב להקטין ב - 50 לאחר הפעולה וכמובן שומרת את התמונה ואז אין שום בעיה להעלות אותה מקווה שההסבר בסדר

פ ר ו מ ה

New member
פשייייי!! תשמעי- את גאון!

תודה רבה על ההסבר.. עכשיו אני יוכל לחלוק עם כולם פה את העבודות החדשות שלי

למעלה