קצת "בראש טוב". בנות. זה בשבילכן..

ScorpioID

New member
קצת "בראש טוב". בנות. זה בשבילכן..

חשבתי על משהו..... כל הנשים שואלות את עצמן ואת האחרות... "למה גברים כאלה ילדותיים??" בואו נשאל ההיפך... "למה נשים כאלה בוגרות? למה הן לא יכולות להבין את הילדותיות שבנו".. אני אנסה להרחיב... אני אתאר מצב נתון של מקרה שקרה לי ואז החברה שלי לשעבר כביכול התאכזבה מהילדותיות שלי.. פעם אחת רבתי איתה באוטו.... בשעת לילה מאוחרת.... ויצאתי מהאוטו בכעס.. ואז אחרי שניה שהיא באה לנסוע עמדתי לה מקדימה... והיא כמעט <או שכבר> נכנסה בי... ואז עליתי לה על האוטו ואני אומר לה שאני לא ארד עד שהיא לא תסלח לי על השטויות שאמרתי...<ודווקא שרבתי איתה אז באמת אמרתי המון שטויות..> ובצרחות אימים היא הורידה אותי מהאוטו.. אחרי זה היא העירה לי על "ההתנהגות הילדותית שלי" עכשיו, נגיד והייתן במקומה מה הייתן עושות? מקבלות את ההתנהגות או מנסות לשנות אותו? לעבודה.. לילה טוב..

Anna Karenina

New member
עלית לה על האוטו?!

סלח לי..זה כבר לא ילדותיות. זה כבר גובל בטפשות, בלי שום קשר להכללות המיותרות, בעיני, שעשית. אבל אתה לא במצב שפיר כעת. נדבר בבוקר.

Anna Karenina

New member
תקרא שוב מה כתבת.

זו ילדותיות, ("פחדתי שהיא תברח לי"?) שאכן גובלת בטפשות. לך תדע מה יכול היה לקרות.

HyPeR SoNiC

New member
למה שהיא תברח?

היא החברה שלך.... היא בן אדם... היא לא תשאיר אותך שם באמצע שומקום... איפה זה קרה בכלל? ובלי קשר, למה אתה עומד מול אוטו בנסיעה? זה מסוכן!!! היית יכול לגמור בבית חולים!!! ולמה לעזאזל לעלות למישהו על האוטו?!?!?!?!?!? סלח לי אבל באמת יצאת טמבל פה... והיא העירה לך בצדק על ההתנהגות הילדותית שלך....

black side

New member
דווקא לא הייתי אומרת

ילדותי כל כך (טוב, אולי בגלל הגיל שלי), נחשפתי למקרים יותר קשים של ילדותיות חיחי:)) גם אני די בנאדם ילדותי אבל במקומה, אם היית עולה לי על האוטו, הייתי דורסת אותך

sOurce of life

New member
אני חושבת ההפך....

לדעתי זה חמוד מה שעשית... אם היו עושים לי את זה היתי מעלה חיוך על הפרצוף. למרות שזה קצת טיפשי.. זה חמוד... גובל ברומנטיות...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאממ..

קצת הרבה מסוכן, מה שעשית.. וכן, די ילדותי
אם היא הייתה בורחת לך, הייתה לך בטוח דרך לתפוס אותך, ואולי היא כעסה עליך יותר מדי באותו לילה מכדי לדבר איתך והייתה צריכה זמן להרגע. אתה לא צריך להיות ילדותי, להביך את עצמך, לעשות לה טראומות וכמעט לפגוע בעצמך. אם היא לא הייתה מסתכלת ונותנת גז כשעמדת מול המכונית
או בכלל, כשעלית על המכונית
אתה יודע, זה גם בושות בשבילה שאתה עומד וצועק.. לפי דעתי אתה צריך לשמוח שהיא רק העירה לך, כי זה יכל להסתיים הרבה יותר נורא

Anna Karenina

New member
שלום, תקשיב...

אתה יודע טוב מאוד מה דעתי על כל הקשר הזה, והמעשה הזה שלך, היה בעיני די לא במקום. במיוחד לאור העובדה, שאתה יודע איך היא נהנית מהקטעים האלה שלך, ובכנות - אני לא חושבת, שאחרי כל מה שעברת, מגיע לה שתתחנן לפניה כמו סמרטוט רצפה. אבל למרות הכל, תעשה מה שטוב לך. רק תזהר לצאת שלם מכל העסק.

seeyou

New member
מילים זה תוצאה של מחשבות!../images/Emo22.gif

מפסידים הרבה בזמן הכעס... לפעמים מוכנים לקבל סטירה אך לא עלבון מילולי... למה? המילים מפעלים את המחשבה אפילו בלילות או צפות אחרי זמן רב... אנשים עושים אהבה רק בגלל מילים יפות או להיפך נפרדים בגלל מילים לא במקומם

למעלה