קצת גיוון

קצת גיוון

הפעם שאלה שלא קשורה בשום אופן לנשים, גברים ושאר ירקות. חלומות. על מה אתם חולמים? יש לכם חלומות שחוזרים על עצמם? קרה לכם פעם שחלמתם חלום נבואי? אתם מנהלים יומן חלומות? למי אתם מספרים את החלומות שלכם? אתם מפרשים חלומות?

Vdrums

New member
כן, שנופלים בחלום ואז כמעט

נופלים מהמיטה. יש חלומות שחוזרים, אם יש משהו שהתעסקתי איתו המון או שהוא מטריד אותי אני חולם עליו, ולפעמים דברים מתערבבים וזה גורם לחלומות מוזרים לחלוטין שעדיף שאני אשמור לעצמי, כאלה חלומות שאתה קם בבוקר, יושב על המיטה, נזכר בחלום ואומר לעצמך WTF???

חלומות

אין לי חלומות נבואיים, החלומות שאני זוכרת הם בד"כ המוזרים ביותר, ואני מספרת לחברים או למי שקשור אליו החלום. החלום האחרון שאני זוכרת הוא מלפני יומיים. משהו מאוד משונה. חלמתי שהולך עלי איזה חרק משונה, אחרי שאני מעיפה אותו החבר שלי זורק עליו נעל ואז החרק בולע את הנעל..
מסקנה: אסור לי לראות יותר סרטי אימה

ghatto

New member
מה שאני זוכר אלה החלומות

שהם גם טיפה מציאותיים.ואם אני קם ויש לי כוח ודף ועט ליידי אני גם אכתוב את זה,כי אחרת גם אם אני אזכור את זה יומיים,משהו יסיח את דעתי וזה ישכח סופית,לעומת מה שנכתב שיזכר כנראה לתמיד. עלה לי חלום שהיה קשור למשהי שיצאתי איתה (כמובן שהוא היה אחרי ה"אני לא מעוניינת") והוא היה מציאותי מאוד רק עם עיוותים קלים של מה שהכרתי כנכון (כגון צורת הבניין שבו היא מתגוררת) ובגלל שיצא לי לשבת לצידה באוטובוס מספר פעמים כשיצאנו אז זה הופיע גם בחלום.

אורזמן

New member
חלומות של אתמול

הם הגיגי האתמול. קורה לעיתים שאני זוכר חלומות ואותם חלומות שאני זוכר, הם חלומות של לפני היקיצה בבוקר עם שחר. אומרים שחלומות אלו הם חלומות שהכי מתקרבים לאמת, מין חלום נבואי כזה שיש לו פירוש, רק צריך להתעמק בו יותר כדי להבין את המשמעות.

ebony

New member
טוף אז ככה......

על מה אני חולמת
כל מיני דברים זה משתנה בהתאם ליום ולמצב הרוח שלי. חלומות שחוזרים
כן היה לי פעם חלום שחזר על עצמו חצי שנה על גבר חסון גבוה וחתיך עדיין לא פגשתי אותו עיין ערך החתימה שלי
חלומות נבואים חלמתי והמון רוב החלומות שלי נבואיים חוץ מהבחור על האופנוע. כן יש לי יומן חלומות. את החלומות שלי אני חולקת עם המתקשר שלי
כן אני מפרשת חלומות זה חלק מהמקצוע

ebony

New member
כן../images/Emo9.gif

יש תחום שלם של איבחונים דרך חלומות

בזוז

New member
ובכן

אני חולמת והרבה (כלומר נוטה לזכור את רב החלומות שלי) יש חלומות שחוזרים על עצמם, לפעמים באופן רצוף ולפעמים מופיע אותו החלום אחרי זמן מה. קרה כמה וכמה פעמים שחלמתי חלום נבואי - בעיקר על אנשים קרובים אלי. לדוגמא: פעמם חלמתי שאני רואה את ידיד שלי נוסע ברחוב מסויים עם האופנוע שהיה לו ומחליק על הכביש. בבוקר התקשרתי אליו מודאגת והסתבר שהוא נסע באותו רחוב באותו לילה והחליק עם האופנוע על הכביש... לבחור ולאופנוע שלום
אני לא מנהלת יומן חלומות. מספרת לבעלי, לאמא שלי, לחברה הכי טובה... חופשי מנסה לפרש את החלומות, אבל לא מעניקה לחלום או לפירושו תוקף ממשי.

למעלה