קצת דברים טובים לקראת שבת ה
?

קצת דברים טובים לקראת שבת ה../images/Emo47.gif?

אי אפשר לקבל את השבת בלי דברים טובים, אז.. לי אין כל כך מה לחדש אבל - לפחות גמרתי לבשל, לאפות (אפילו יצאה עוגת קצפת מצופה בשוקולד מעולה
... מה לכם יש לקראת השבת? מי עובד? מי נח? מי חוגג הלילה ל"ג בעומר (סקוטית? כוכב הצפון?) מי מתאושש מל"ג של אתמול? שרשור דברים שמחים בלבד! שבת שלום

tulkin

New member
דברים שמחים:

סיימתי את המבחנים. (רק עוד שתי עבודות להגיש) מתכוון לקנות לעצמי אופניים חדשות בתור מתנה בסופ"ש הזה. מתחיל לתכנן את החופשה המשפחתית להרי הרוקי באוגוסט (יש ספרים, יש אינטרנט, יש מרץ...) רמת הנגינה שלי מתחילה לחזור לעצמה אחרי השוק של המעבר לארה"ב (וחצי שנה עד שקניתי פסנתר), ואני מנגן הרבה - במיוחד עכשיו כשניגמרו הבחינות. גם הבת שלי מתחילה להביע עניין בפסנתר וזה חיובי ומשמח. בכלל... הבת שלי זה הדבר הכי משמח שיש.

סופ"ש ארוך

חג כאן (ממוריאל דיי - יום הזכרון, ובחיי שאתמול ראיתי כרזת ברכה בנוסח "יום זכרון שמח"...) ואנחנו יוצאים לקמפינג, כמנהג המקום. אבל פטור בלא כלום אי אפשר ואני לוקחת איתי שני ספרים שחשובים למאמר שאני חייבת לסיים עד לסוף השבוע הבא. ובשבוע הבא - לסיים את המאמר, אין זמן לדחיות, ובחמישי-שישי כנס חשוב אצלנו במחלקה, וזמן לשמוזינג.

NorthernStar

New member
moi? ל"ג בעומר?

לא, ממש לא. אין לחגים האלה שום משמעות בעיניי ותודה לאל - כאן לא צריך להיחנק מהעשן המיתמר מממדורות הקרשים של הצופים... ומה בסוף השבוע? קודם כל היום אני חייבת להמשיך במרתון קריאה. אני בפיגור נוראי ביחס לקצב שקבעתי לעצמי. אז היום - קריאה. זה אפילו לא ספר כזה משעמם. רק צריך לצלוח אותו. מחר שילוב של קריאה וגם קצת כיף (למרות שהחברה מחוץ לעיר). ביום ראשון אני הולכת להפגנה (או משמרת מחאה)

I Was Hoping

New member
שבת שלום

אחרי שבוע נטול מחשב (הייתה לי בעיה במודם, ובגלל שהספק שלי הכחיש כל קשר שלחתי את המחשב למעבדה סתם!) אני צריכה לכתוב, והרבה. בקושי קראתי, בגלל כל מיני עיסוקים שטותיים והרבה לחץ בעבודה. היום הייתי בחתונה בצהרים, ורק עכשיו מתאוששת, ובכל זאת עייפה מאוד. מחר. מחר אשכים לקום ואשב ללמוד. מקווה שיהיה לי יום פורה במיוחד מחר, כי המצפון מציק עד מאוד.

שבוע קשה עבר על כוחותינו

ואתמול נחרתי בערב כבר מ-10. אני מסיימת את ההצעה שלי היום או מחר והיא תשוגר למנחה הראשית. באם לא יותר תיקונים (ולא נראה לי שיהיו), אני אגיש אותה לוועדה עוד שבוע ואגן עליה עוד שבועיים שלושה. הללויה. חוץ מזה, אני צריכה לארוז למרוקו. לא ברור אם חם/קר/צנוע/לא כל כך צנוע... נו שויין. צרות של עשירים.

ללס1

New member
אין כמו שבת בבוקר

אנחנו חגגנו את לג בעומר, אני אוהבת את האש והתחושה הפשוטה להיות סביב מדורה. להעביר ערב ולהיות קרובים לאדמה ולאש-כמה כבר יוצא לנו להיות במקום כזה? חוץ מזה,אני כבר כמעט סיימתי את הצעת המחקר כולל תיקונים מהמרצות,נשאר לי שיעברו על התקציר באנגלית (קשה קשה...) וזהו לשלוח. אז עכשיו אני מתלבטת בין להשמיך לקרוא להנאתי או להתחיל לארוז כי עוד חודש אנחנו עוברים דירה.ואני יודעת שאם אני אפסיק לקרוא לגמרי אז יש סכנה שאני אתנתק ויהיה לי קשה לחזור לעניין...

למעלה