קצת דברים טובים
היי, הייתי עם כאבי חניכיית דלקת וכו' המצב השתפר מקבל טיפול ובעז"ה גם ניתוח בקרוב..ראו את המצב ארו יזרזו טיפול בעז"ה יצא לטובה
בשל זה, לא הגעתי לסדנאת תיאטרון שני שעבר...הודעתי..בערב התקשרה חברה משם איחלה לי בריאות וכו'...ממש נחמד.
היום חברה אחרת גם התקשרה ושמחה שאני מגיע היום כרגיל..פעם ראשונה שתקשרתי איתה מחוץ לסדנא.
זה ריגש אותי מאוד משמח לקבל חיזוק שזוכרים אותי ואני חסר להם ויוצרים קשר ..
חוץ מזה קניתי נייד חדש בתשלומים מסלקום + כרטיס זיכרון מגן מסך כיסוי ארנק..SAMSUNG A9 אני מרוצה לא הפון הכי חזק שיש אבל מספק אותי
וקצת להתפנק אחרי תקופה לא נעימה. הפון הישן נתקע קצת מידי פעם אקח אותו למעבדה נדמה לי יש אחריות עדיין..שיתקנו וישמש פון גיבוי..
קניתי מד לחץ דם גם ,זה בגלל צורך. הישן היה ממש ישן זייף כבר..
גם היה הזדמנות לקנות נעליים אורטופדיות אז קניתי זה כי נשאר מהקצבה מספיק..
בודקים לי אפשרות להכנס לקבוצה שיקומית במרפאה ליד הבית שלי...אני אכנס אם יהיה אפשרי אחרי ראיון.
ואני שוקל לעבוד בתור חדרן..לא בטוח כי זה עבודה קצת פיזית 4 שעות על הרגליים..לא בטוח שאחזיק. מצד שני לצאת מהבית ועוד קצת כסף בטח לא מזיק..
דודה עברה ניתוח בהצלחה מחלימה כעת.
ב"ה ימים קצת יותר טובים
מקווה גם אצלכם..
היי, הייתי עם כאבי חניכיית דלקת וכו' המצב השתפר מקבל טיפול ובעז"ה גם ניתוח בקרוב..ראו את המצב ארו יזרזו טיפול בעז"ה יצא לטובה
בשל זה, לא הגעתי לסדנאת תיאטרון שני שעבר...הודעתי..בערב התקשרה חברה משם איחלה לי בריאות וכו'...ממש נחמד.
היום חברה אחרת גם התקשרה ושמחה שאני מגיע היום כרגיל..פעם ראשונה שתקשרתי איתה מחוץ לסדנא.
זה ריגש אותי מאוד משמח לקבל חיזוק שזוכרים אותי ואני חסר להם ויוצרים קשר ..
חוץ מזה קניתי נייד חדש בתשלומים מסלקום + כרטיס זיכרון מגן מסך כיסוי ארנק..SAMSUNG A9 אני מרוצה לא הפון הכי חזק שיש אבל מספק אותי
קניתי מד לחץ דם גם ,זה בגלל צורך. הישן היה ממש ישן זייף כבר..
גם היה הזדמנות לקנות נעליים אורטופדיות אז קניתי זה כי נשאר מהקצבה מספיק..
בודקים לי אפשרות להכנס לקבוצה שיקומית במרפאה ליד הבית שלי...אני אכנס אם יהיה אפשרי אחרי ראיון.
ואני שוקל לעבוד בתור חדרן..לא בטוח כי זה עבודה קצת פיזית 4 שעות על הרגליים..לא בטוח שאחזיק. מצד שני לצאת מהבית ועוד קצת כסף בטח לא מזיק..
דודה עברה ניתוח בהצלחה מחלימה כעת.
ב"ה ימים קצת יותר טובים