קצת דפוק אבל...

קצת דפוק אבל...../images/Emo160.gif

איזה שמות חיבה אתם נותנים לסוסים שלכם או לאהובים עליכם??? סוס זאת החיה האהובה עליכם??? מה אתם אוהבים בסוסים???

חח כי משעמם לי..

איזה שמות חיבה אתם נותנים לסוסים שלכם? או לאהובים עליכם??? לג'וליה.. אני תמיד קוראת ג'ולי ולג'ינג'ר הייתי קוראת ג'ינג'י סוס זאת החיה האהובה עליכם??? כן! מה אתם אוהבים בסוסים???הכל! הם פשוט מושלמים! גם איך שהם נראים וגם באופי שלהם שקשור לאדם הם נקשרים מאד לאדם, מקום שני אחרי הכלב.

משעמם לי...../images/Emo75.gif

אני כננסת לפורום חחחחחחחחחחח........לא סתם.
אני קוראת ל: ניק: ניקו 'טן או ניקו. שחר: שוקי, שוק שוק גיזמו: גיז.. ברוס: ברוסי, ברוסון מקס: מקסימוס סול: סולי וסוס זאת החיה האהובה עלי. את הכל האצילות הנחמדות הטיפשות! הכללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mkuzi

New member
דווקא נחמד...:- D ../images/Emo150.gif

ל"פני" לפעמים אני קורא "פנושקה" (כשאף אחד לא שומע...), ל"עוגי" קראנו בעבר "אוגוסטוס", ל"פיפ" אני קורא לפעמים "פיפפוש". יש עוד כמה אבל לא משהו מיוחד שאני יכול לחשוב עליו עכשיו... בגלל שיש לי כלבה ואני נצא איתה יותר משאני ליד סוסים אז לפעמים אני נוטה לאהוב יותר כלבים אבל בעיקרון אני אוהב את כל סוגי בע"ח אפילו חרקים-יש להם עולם זעיר אך מרתק...
את כל היתרונות שיש ביונק העצום הזה הנקרא סוס אני אוהב. יצא לכם פעם פשוט לעמוד לי סוס לחבק אותו, להרגיש את חום גופו, ולהתפעל כך סתם מהחיה העצומה הזאת????

אמממ...

-פעם היתה סוסה שאהבתי אותה, עד שהיא העיפה אותי,(שלא תחשבו שאני כפוית טובה, זה בגלל שאני מתה מפחד שאני מתקרבת אליה!!!!! איך שהיא העיפה אותי ועוד שלושה ילדים....ראיתי את זה!!! והיא עצבנית..) קראו לה זיפו, אז קראתי לה: זיפוש,או זיפופו..או זיפה.. -כן, אני מטורפת על סוסים... -מה אני אוהבת בסוסים...זה קשה...אותם. את ה"עצילות" שבהם...את מה שהם. וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

Vintage Queen

New member
שמות חיבה...

מיסי=מיסנקה,ביסי,מיסקה,מיסוש קיצור כל צורה שאפשר לעוות את השם שלה.... ג'ינג'ר=ג'ינג', ג'ינג'ו,ג'ינג'רבל וכו... טקילה=טאקי,טאקיבל,טקילוש,טקווילה וכו... אזארו=זאזו,זאזובל אזארוש, זארו,מגודל וכו.... אלאדין=לולי,דנדי,אולי,בולי,לולו וכו.... קרמבו=קרמבוש,בוש,בושיק,תפוח אדמה,שמנדוז,פרה,קרמבי (אבל זה ממש לא הרבה!) וכו.... קיסר=קיסרון בז=בזיבל,בזוש סיזר-אב קוראת לו סזי... או סז אני קוראת לו דינוזאור או תיפלץ כי הוא תמיד מנסה לדרוס אותי :/ פפפפפ סוסים זאת חיה מושלמת.... הם נשמות/מלאכים! זאת חיה ייפיפיה וגדולה ועם זאת כל כך עדינה אין עליהם!

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifסתיו כנסי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שסיזר היה אצלינו, וזאת שהחזיקה אותו פעם גם הייתה אצלינו אז שאלנו אותה איך היא קוראת לו בשם חיבה כי תמיד קראנו לו סזי, והיא אמרה לנו ככה: עוגיפלצת- עוגי פלצת ---> עוגי מפלצת, קיצור.. ונזק, סתם כי בא לה, זה לא שהוא עשה נזק...

טוי בוי

New member
ברור סוסים זו אהבת חיי!!../images/Emo60.gif

לג'רי- פופי, פופ, פופי פופ, מלאך, מלך, ג'רוש, ג'ר....ויש עוד... טוי בוי- טושט, פוני, שמוני, פוני שמוני, קושקוש, טוש, טוי...יש עוד.. קלייד- קליידצ'וק.....זהו אין הרבה... נוואדו- יפיוף. ג'סיקה- קטיני, קטין, קטיני קטין, ג'ס, ג'סי, פונית... סידני- סידניבוב. אנדרו- .....לא זוכרת... המלט- מלאך, יפיוף... גלורי- גלור. מוגלי- מוג. סילבר- ערס, סילב. שוקי- שוקי בוקי. אידהו- בודה, שמן. אוורדין- אברמין. גרייט- יפה! לוציפר- פלוץ, פוץ, לוץ, ופוני (לא ממש לא קרוב להיות פוני אפילו)....

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo82.gif שמות חיבה של החווה../images/Emo82.gif

לנסלוט- לנסי, לנס, לונס, לונסי קוזט- קוזי, קוזה, כוסית, קוסית סנטה- סנטי, שנטי, סנטול סיני- סינסין, סיניוש', סינוש' גלי- גלליאו, גולה, גולגול, גולית ורג'יניה- ורג'ה, ורג' חוואג'- ג'וני, חוויווה, חוואג'ון, חוואי כרמל- מלי, כרמליטו, קרמל, כרמלוש', כרמלושה מדונה/ורדה- ורדה, דול, דולה, דולי, ורדול, ורדולה פוצ'יני- פוצ', פוצ'ה, פוצ'י, פונצ'י, פוצ'ון, פוצ'פוצ'ון גראנדקרו- קרו, גראנד, גראנדפרי? רוז- רוזה, רוזי, רוזיבננה (..אסף..) חחח, רוזול, רוזיקה פליקס- פולפול, פולי, פליקסון, פלאש, פולפולון, mr. small בוטן- בוטנין, בוטוש', mr. big2 נימוק- אח של אלמוגי, חחחח רוזן- רוזנוש', מלכיון, הבובה, רוזניק, mr.big3 אח חורג של בוטן יויו- יויקין, יויוש', יופלה, יופלייט הערות- * רק המיסטר ביג, היה בצחוק המיסטר סמאלל לא בצחוק

Edubite

New member
או אההה..

מי שמכיר אותי כבר מכיר את המחלה הנוראית שלי של להמציא כל מיני שמות מוזרים ולא קשורים לסוסים.... אדי- אדידו, אדידס, אדינקה, בוזי, בוזית, בוזית קטנה ושמנה, דוגמנית, חתיך, בוזינקה,אדידוקס, אדיפוס ועוד מלאאאאאא אשלי- בובה , בוביישן, אשלילולה, אש-בש,אשל אפאצ'י- אפצ'ץ', פאצ'י, ערס, פאץ'-פאץ', פרה מונקו- מונה, קוקו, מושלמת, מוניקה ביג'יי- ביג' חתיך, ביג'יי ג'יי, ביג'ון יש עוד מלא!!!!!

Juli kleo rullz

New member
תשובותי... ../images/Emo15.gif

שמות חיבה לסוסים:
ברטי: ברט, ברטינופת
ג'וליה: ג'ולי, ג'ולי בייבי
קליאו: קליאוש... כי אי אפשר לקצר את "קליאו" וגם כוסית... כי היא כוסית!!!
מג'יק: מג' (mej)
מיקה:מיקילה, מיק
נובה:נובילה, נובוש
גיבסון: גיבי
ברמון: במוני, בייב, חתיך
פליס: פליץ', פליצ'וס.
כן
סוס זאת החיה האהובה עליי!!!
מה אני אוהבת בסוסים
הכל! אבל בעיקר את זה שהם נאמנים! שהם תמיד יקשיבו לך כשאת רוצה לדבר עם מישהו! הם נותנים חיבה! ופשוט שכשאני עליהם אני מרגישה חופשיה! ואני שוכחת את כל הצרות שלי!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo55.gif

כפיר - כפירו, פירפור רום - ג'פטו (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי מושג) גיל - זילו, גילו, זבילו פיקולו - פיקולינו, פיקו אוטי - אוטיק'ה, שטותי/ק'ה, טוטי רקפת - רוקי, דודה (אין לי מושגגגגגגג למה) קטקט - טאקי ברבר - ברברוס, ענבר(השם הקודם שלה) בייליס - בוסה, בוס-בוס, בוסי. שמות מפגרררים....טחחחח....

LeAnNe

New member
נעם רצה שיקראו לרום ג'פטו../images/Emo76.gif

אבל אמרו לו שזה לא שם שמתאים לסוס.. ודודה בגלל שמשהוא הגיע למסכנה שרקפת היא דודה של כולם . בעע, הוא אמר לי את זה בערך ביום הראשון שהייתי בחוג..

צדק8

New member
../images/Emo45.gif

טחחח...מה יוטה רצתה ממני היום ? מה זה משנה אם זה רום או רום ?

Shai Felton

New member
לא ברור...

היא גם אומרת משהו ומתחילה לצחוק, ועד שאני קולטת מה הצחיק אותה כבר מאוחר מידי

../images/Emo39.gifתשובה...

סוסים הם החיים שלי כמעט כמו כולם פה.... מה שאני אוהבת בסוסים זה הצורה הם חיות פשוט מושלמות..... הסוסות האהובות שלי הם ערבה (בסקין) אני קורת לה ערבולה.....וג'וי שהיא ממש פיצית והמדריך שלי התחרה איתה פעם ואני פשוט קוראת לה ג'וי... דא"ג אנשים תגידו לי מזל טוב אני עומדת להגשים את חלום חיי- לרכב אינגליש

למעלה