קצת הומור, איך להרגיז אנשים בראשון

קצת הומור, איך להרגיז אנשים בראשון

**נכתב ממוחה הקודר והיצירתי של פריאור** -ללכת לליאונדרו ולבקש חולצה של רוני. -לשאול אנשים מנחלה, איפה זה ראשון. -לתפוס שולחן בגן העיר, לשחק מונופול ולא לתת למובגרים להתקרב. -להגיד למישהו מהמערב שיקח אוטובוס אחרי 21.00 בלילה. -לצחוק על אנשים בגלל הנושא של הרחובות של השכונה שלהם. -לשאול כל אדם בראשון אם הוא יודע איפה שי גבסו גר. -להגיד למישהו מהמזרח שילך למערב ברגל. -לשאול כל אדם מראשון אם הוא היה גר פעם בבת-ים. -לשאול איפה אפשר לעשות פרסה ברוטשילד. -ללכת ל'שק"ם' בחולצה ורודה, פומפונים בשיער. -לבקש בשק"ם ממישהו סיגריה. -להגיד למישהו מהמערב שיקח רכבת לת"א. -אשמח לעוד רעיונות ממכם, זה יכול להיות אחלא שירשור...

שוטר82

New member
סיווני את יודעת אם יש במערב בית

חולים טוב?

חןשסק

New member
המממ

- לשאול אנשים אם הם כבר ראו את ויקי כנפו - ללכת לעובד בסופרלנד ולשאול: "אתה יודע מתי הלונה פארק פתוח?" - לשאול אנשים במערב כמה זמן לוקח להם להגיע לים מהבית ברגל - להתקשר לאנשים ולבקש מהם שיפתחו את הברז ויבדקו אם יש מים, וכשהם חוזרים ואומרים לך: "כן" אז להגיד: "נו מה ציפית?! שיצא משם קולה?!".
אין לי עוד רעיונות חח

פעם מישהו התקשר אליי

ואמר "שלום, הגעתי לגן חיות ?" אמרתי לו "לא" אז הוא אמר לי "אז למה אני מדבר עם קוף ?" רררר

cobainos

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי מקרה..

יש לי ידידה שאוהבת מאד לספר איך פעם היא קלטה את אח שלה עונה לטלפון וככה זה הלך: -הלו?רק שנייה... -הילד הולך למטבח ופותח את הברז,סוגר ומתכוון ללכת לטלפון והיא קולטת את זה ואומרת לו:עובדים עליך!הם ישאלו אותך אם ציפית שיצא משם קולה.הוא התווכח ולא האמין לה ואז אחרי שתי שניות קיבל את האמת בפרצוף!

cobainos

New member
הפרסה ברוטשילד קרע אותי../images/Emo6.gif

הממממ... -להגיד לאנשים שאתה שומע שהם גרים בשיכון:וואי מסכן..מלא ערסים וזה..(ואז שומעים:די עם הסטיגמותת!!) -

למעלה