קצת הומור לקראת החגים...

ש מים

New member
קצת הומור לקראת החגים...

האמת, שזו סיבה מעולה לבחור בו לראשות העיר! כמה ראשי ערים אתם מכירים בארץ, שש להם חוש הומור כה משובח?

amithi1

New member
אם כבר, אז עד הסוף

תואיל עיריית חיפה לספק את כל השירותים המוניציפליים שמסופקים ב"מזרח העיר" גם לתושבי "השכונות המערביות" (כלומר מאגר תמר).
בין השאר, תצטרך העירייה לספק שירותי פינוי אשפה, בתי ספר, כבישים, פיתוח תשתיות, תאורה סביבתית, גני ילדים, ספריות, מתנ"סים, פיקוח וטרינרי וכמובן שירותי רווחה לתושבים נזקקים.

ש מים

New member

jeshu

New member
זה לא יהיה כל כך קשה לספק ואני מנחש שהוטרינר העירוני ישמח לטפל בכל הכלבים והחתולים שם, שירותי הגינון יעבדו קשה ויצטרכו לבנות ולתפעל שם מוסדות חינוך...זה יהיה האזור הזול ביותר מבחינת העירייה.

maromy

New member
זה לא מצחיק זה עצוב מה שהוא עשה לחיפה המסכנה

לפני 5 שנים הגרעון בעיריית חיפה היה 700 מליון היום הוא 1.5 מליארד שקל
תוך 5 שנים הכפיל את הגרעון. הארנונה הכי גבוהה בארץ, עלתה 17% ב-4 שנים אחרונות

לעומת זאת בגלל שהוא בכיס של משפות עופר-דנקנר עם השקשוקה של בז"ן ומפעלי הכימיקלים,
אז הארנונה לתעשייה בחיפה משום מה היא פחות מ-40 שקל למ"ר בעוד בקריות 90 שקל למ"ר ובכל הארץ מעל 100 שקל מ"ר
הוא פשוט מחפש גימיקים לבחירות כמו זה או כמו אישור שכונת רמת גוראל, שכונה שהוא תוקע באופן אישי כי תושבי דניה לא
רוצים עוד שכונה מול הפרצוף שלהם והעירייה תקעה את זה בשנים האחרונות כך שרק בהתערבות בית משפט שחייב את הועדה
המקומית לדון בשכונה ועוד אין לה תוכנית מפורטת ולא הוגשה להתנגדויות אז גם 2-3 שנים הקרובות לפחות אי אפשר לבנות שם כלום
אבל חודש לבחירות עשו לפתע טקס אבן פינה.
הבנאדם שקרן ורק הבעיה שחיפה זה חמולות, מי שקונה חמולות עם שוחד ג'ובים והלבנת עבירות בנייה וכד' הם מצביעים לו..
ואני מקוה שזה יתפוצץ בפרצוף שלו ושהציבור בעיר ייצא הפעם מהאדישות ושהצעירים לא יפלו בפח ולא יצביעו למפלגת צעירי חיפה
ש5 שנים ישבה הקואליציה של יהב וגירבצה ולא יצביעו לו כראש עיר שמכניס את חיפה לפשיטת רגל ועושק את התושבים
כנראה זה לא מספיק כדי לממן לו 15 טיולים לחול, 9 סגני ראש עיר, 6 דוברי עירייה.. צריך ארנונה ממאדים גם.

zivi3232

New member
אשדוד וראשל"צ כבר מזנבות אחרי חיפה ובגלל ראש

העיר של חיפה הן יצליחו לעקוף את חיפה במספר התושבים מוקדם משחשבתי, חיפה לא מתקדמת לשום מקום וערים אחרות לא מפסיקות להתקדם, גם פתח תקווה ובאר שבע בסוף יעקפו את חיפה.

maromy

New member
מספר התושבים זה לא המדד הבעייתי העיקרי

קודם כל זה נכון שערי הלווין של תל אביב גודלות בקצב הגדול ביותר אבל המדיניות אני חושב כרגע לפחות
בראשון ואשדוד היא להאט את קצב הגידול לעומת מה שהיה בעוד בפתח תקוה ממשיכים בקצב מואץ ולדעתי
פתח תקוה יחד עם ראשון לציון יעקפו את חיפה אם ישאר בה קצב הבינוי הנוכחי.

הבעיה לא רק מספר התושבים אלא אחוז הקשישים בעיר. בחיפה יש שיא ארצי אולי עולמי של מעל 20%
אוכלוסיה מעל גיל 65 כשנדמה לי שאחריה קרית ים ובת ים עם 15%. מה שמבטיח שגם אם אלפי צעירים
ישובו לעיר וההגירה השלילית של צעירים תרד במקרה הטוב זה מצב של שמירה על הקיים עם תמותה וריבוי
טבעי הנמוך ביותר מבין הערים הגדולות, כשבאוכלוסיה היהודית כרגע הוא שלילי והריבוי באוכלוסיה הערבית
זה למעשה מה שעוד גורם לסטטיסטיקה לאזן את זה לריבוי טבעי חיובי.

jeshu

New member
אבל זה מצחיק אותך כי זה יונה יהב, לא? אם הבקשה תאושר והארנונה משם תשמש למטרה ראוייה כלשהי, זה עשוי לשמח ולא בדיוק נבכה על ההפסד הכספי של יצחק תשובה...

ai22

New member
מעניין אם גם שם יהיו שירותי

פינוי קאראוואנים.

למעלה